
سیب پخته کامل در مایکروویو
سیب پخته کامل در مایکروویو
کتاب آشپزی ما، عاشق غذای واقعی، اینجاست! نسخه خود را دریافت کنید. عشق به غذای واقعی
سیب پخته کامل
هوس یک چیز شیرین؟ این سیب های پخته شده یک دسر خوشمزه با میوه های فصل هستند.
طعم آنها شبیه ترد سیب است اما بسیار لذیذتر به نظر می رسند.
این دستور پخت سیب پخته پر از تکنیک است، اما پیچیده نیست. من شما را از طریق آن در زیر راهنمایی می کنم.
برای تهیه این دستور به فهرست کوتاهی از مواد نیاز دارید. سیب، جو، نارگیل
یا شکر قهوه ای، گردو یا گردو و کره. کمی دارچین و نمک اضافه می کنیم تا طعم آن از روی آن گرفته شود.
این سیب های پخته سالم را با یک قاشق بستنی وانیلی یا ماست خامه ای سرو کنید.
آنها به قدری شیرین هستند که طعمی مانند یک دسر بی نظیر داشته باشند،
اما در عین حال سالم هستند. سیب های پخته شده خود را به عنوان یک دسر خاص
سرو کنید، یا آنها را به عنوان یک پروژه سرگرم کننده آخر هفته درست کنید!
مودغذایی
- 4 عدد سیب هانی کریسپ یا گالا متوسط
- ½ فنجان جو
- ¼ فنجان شکر نارگیل یا شکر قهوه ای
- ¼ فنجان گردو یا گردو خرد شده (اختیاری اما توصیه می شود)
- ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- کمی نمک ریز
- 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده
- ¾ فنجان آب
- پیشنهادات سرو اختیاری:
- یک قاشق بستنی وانیلی یا ماست یونانی ساده
دستورالعمل
مایکروویو را در دمای 375 درجه فارنهایت تنطیم کنید.
در یک کاسه متوسط، جو، شکر، گردو، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
در کره ذوب شده مخلوط کنید. هم بزنید تا مخلوط به خوبی ترکیب شده و در کل مرطوب شود. کنار بگذارید.
قسمت بالای سیب ها را زیر خط ساقه برش دهید (حدود ¾ تا 1 اینچ پایین سیب)
و رویه ها را نگه دارید. سپس از یک قاشق کوچک (یک قاشق گریپ فروت ایدهآل است،
در غیر این صورت بیشتر مراقب باشید) برای برداشتن مرکزها استفاده کنید
و نیم اینچ را در اطراف لبهها و در امتداد پایین بگذارید. فقط مطمئن شوید که از ته سیب فرو نمی برید.
سیب ها را به صورت عمودی در یک ظرف پخت متوسط قرار دهید
(به اندازه ای بزرگ که سیب ها بدون تماس با یکدیگر یا کناره های تابه در آن قرار گیرند).
اگر سیبها اصلاً تکان میخورند، یک تکه کوچک از پایه را برش دهید تا صافتر و پایدارتر شوند.
فیلینگ را بین سیب ها تقسیم کنید، سپس قبل از اینکه رویه های سیب را
دوباره روی آن ها قرار دهید، مواد پر شده را در اطراف بالای سوراخ ها جمع کنید.
آب را در پایه ظرف بریزید تا سیب ها را احاطه کند. سیب ها در مایکروویو را به مدت 45 تا 55 دقیقه
بپزید یا تا زمانی که یک سیخ یا چاقوی خردکن کوچکی که از کناره و پایین
تا پایه فرو رفته تنها مقاومت خفیفی داشته باشد. اگر سیب های نرم تری را ترجیح می دهید،
سعی کنید دسر سیب در مایکروویو را به مدت 55 دقیقه کامل بپزید.
قبل از اینکه سیب ها را با دقت به یک بشقاب جداگانه منتقل کنید، بگذارید سیب ها کمی خنک شوند. به دلخواه سرو کنید.
یادداشت
آن را بدون گلوتن درست کنید: از جو بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید.
برای هزینه کمتر از آجیل صرفنظر کنید.این دسر را بدون لبنیات/وگان تهیه کنید: کره گیاهی جایگزین کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر