
22 دی
اجاق مایکروویو چیست؟
In: مقالات
اجاق مایکروویو چیست؟
جاق مایکروویو (معمولاً به آن مایکروویو گفته می شود) یک اجاق برقی است که با قرار گرفتن در معرض تابش الکترومغناطیسی در محدوده فرکانس مایکروویو، مواد غذایی را گرم و طبخ می کند.
این باعث می شود که مولکول های قطبی موجود در مواد غذایی به چرخش و تولید انرژی حرارتی در فرایندی معروف به گرمایش دی الکتریک تبدیل شوند. اجاق های مایکروفر (مایکروویو) غذاها را به سرعت و کارآیی گرم می کنند زیرا تحریک نسبتاً یکنواخت در 25-38 میلی متر بیرونی (1-1.5 اینچ) از یک ماده غذایی همگن با مقدار زیاد آب یکنواخت است.
تاریخچه
توسعه مگنترون حفره امکان تولید امواج الکترومغناطیسی با طول موج به اندازه کافی کوچک (مایکروویو) را فراهم کرد.
مهندس آمریکایی “پرسی اسپنسر” عموماً با اختراع اجاق مایکروویو مدرن پس از جنگ جهانی دوم از فناوری راداری که در زمان جنگ توسعه یافته است ، اعتبار دارد.
با نام “Radarange” ، برای اولین بار در سال 1946 فروخته شد. بعداً مجوز ثبت اختراعات خود را برای اجاق مایکروویو خانگی که برای اولین بار توسط تاپان در سال 1955 معرفی شده بود ، صادر کرد ، اما این واحدها برای استفاده عمومی در خانه هنوز خیلی بزرگ و گران بودند.
شرکت شارپ اولین اجاق مایکروویو را با یک تورنت در بین سالهای 1964 و 1966 معرفی کرد.
اجاق مایکروویو countertop برای اولین بار در سال 1967 توسط شرکت آمانا معرفی شد.
پس از آنکه شارپ اجاق های مایکروویو کم هزینه را برای استفاده مسکونی در اواخر دهه 1970 مقرون به صرفه معرفی کرد ، استفاده از آنها در آشپزخانه های تجاری و مسکونی در سراسر جهان گسترش یافت.
مزایای مایکروویو
در بسیاری از فرایندهای صنعتی علاوه بر کاربرد آنها در آشپزی مواد غذایی ، از اجاق های مایکروویو برای گرم کردن استفاده می شود.
اجاق های مایکروفر (مایکروویو) یک لوازم خانگی معمول آشپزخانه هستند و برای گرم کردن دوباره غذاهای پخته شده و پخت و پز انواع غذاها محبوب هستند.
اجاق های مایکروفر (مایکروویو) یک لوازم خانگی معمول آشپزخانه هستند و برای گرم کردن دوباره غذاهای پخته شده و پخت و پز انواع غذاها محبوب هستند.
آنها همچنین برای گرم کردن سریع مواد غذایی آهسته تهیه شده مفید هستند.
برخلاف اجاق های معمولی ، اجاق های مایکروویو معمولاً به طور مستقیم قهوه ای یا کارامل نشده نمی شوند، زیرا آنها به ندرت دمای لازم را برای تولید واکنش های میلارد به دست می آورند.
استثنائات در موارد نادری رخ می دهد که اجاق گاز برای گرم کردن روغن سرخ کردن و سایر موارد بسیار روغنی (مانند بیکن) ، که درجه حرارت بسیار بالاتری نسبت به آب جوش حاصل می کند ، اتفاق می افتد.
باتشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:اجاق مایکروویو, پخت اسان, پخت سریع, خرید اینترنتی مایکروفر, دیجی مایکرو, غذا با مایکروویو, کیفیت عالی, مایکروویو, مایکروویو چیست, مزایای مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر