ولینگتون بوقلمون با سس قارچ در فر
ولینگتون بوقلمون با سس قارچ در فر
بوقلمون یک غذای کامل و بی نطیر برای وعده اصلی شما است، از دستور و پخت این غذا نهایت لذت را می برید.
موادغذایی
- 4 فنجان (1 لیتر) آب سرد
- 2 قاشق غذاخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 900 گرم سینه بوقلمون بدون استخوان و بدون پوست
- 3 عدد پیاز، نازک خلال شده
- 3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) روغن زیتون
- 4 فنجان (100 گرم) اسفناج کوچک
- ⅓ فنجان (50 گرم) زغال اخته خشک
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر
- 1 پوند (450 گرم) خمیر پف دار منجمد، ذوب شده
سس
- 2 عدد موسیر، ریز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 5 اونس (140 گرم) قارچ سفید، ورقه شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- 2 فنجان (500 میلی لیتر) آب مرغ
- ½ فنجان (125 میلی لیتر) خامه
دستورالعمل
در یک قابلمه بزرگ، 1 فنجان (250 میلی لیتر) آب را به همراه نمک و شکر قهوه ای به جوش آورید. فقط آنقدرهم بزنید
تا شکر قهوه ای حل شود. سپس از روی حرارت بردارید. آب باقی مانده را اضافه کنید. سینه بوقلمون را در آب نمک قرار دهید.
یک بشقاب روی بوقلمون قرار دهید تا آن را نگه دارد و کاملاً در آب نمک فرو برود. به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
در همین حال، در یک قابلمه بزرگ دیگر روی حرارت متوسط، پیازها را در 2 قاشق غذاخوری (30 میلیلیتر) روغن بپزید
و مرتباً با قاشق چوبی هم بزنید و کف قابلمه را بتراشید تا حدود 20 دقیقه کاراملی شود. اسفناج را اضافه کنید
و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. از روی حرارت بردارید. زغال اخته را اضافه کنید.
ادویه ها خوب مخلوط کنید. به ظرفی منتقل کنید و بگذارید خنک شود. روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
در حالی که قفسه در موقعیت وسط قرار دارد، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
بوقلمون را آبکش و خیلی خشک کنید. روی سطح کار، سینه بوقلمون را به صورت افقی از وسط نصف کنید،
بدون اینکه به سمت دیگر بروید. بوقلمون را به سمت پایین بریده شده روی سطح کار قرار دهید.
مخلوط پیاز کاراملی شده را روی تمام سطح سینه بوقلمون پخش کنید. از یکی از اضلاع کوتاه شروع کنید،
سینه بوقلمون را به سمت بالا بغلتانید. روغن باقی مانده را برس بزنید و در یک تکه فویل بزرگ بپیچید
تا به شکل استوانه درآید. روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید.
مخلوط پیاز کاراملی در فر به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که تایمر تنظیئ شده در مرکز کباب 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) بپزد.
فویل را باز نکنید. بگذارید خنک شود. به مدت 2 ساعت و 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملا سرد شود در یخچال قرار دهید.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و شیر را با چنگال هم بزنید. فویل را از روی کباب بوقلمون بردارید.
روی سطح کار آردپاشی شده، خمیر پفکی را به شکل مربع 13 اینچی (33 سانتی متری) بغلتانید.
بوقلمون را با سمت گرد به سمت پایین در مرکز شیرینی قرار دهید.
با استفاده از برس شیرینی پزی، سطح باقی خمیر را با تخم مرغ بپوشانید. خمیر را دور بوقلمون تا کنید تا کاملا بپوشد
و خمیر اضافی را در صورت نیاز برش دهید. دو سر خمیر را ببندید. ولینگتون را محکم در سه لایه پلاستیک بغلتانید.
به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. باقی مانده تخم مرغ را کنار بگذارید.
فر را در حالت وسط قرار دهید، فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کیسه پلاستیکی را بردارید و ولینگتون بوقلمون را از طرف درز به سمت پایین روی ورقه پخت قرار دهید. با برس یا با نوک یک چاقوی تیز،
برش های کم عمق و نازکی در امتداد بالای خمیر ایجاد کنید، آنها را نزدیک به هم نگه دارید و تا انتها از بین نروید.
به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر پخته و طلایی شود بوقلمون در فر را بپزید. اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند.
تهیه سس
در همین حال، در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، موسیرها را در 2 قاشق غذاخوری کره نرم کنید. قارچ ها را اضافه کنید
و تفت دهید تا قهوه ای شوند. باقی مانده کره و آرد را اضافه کنید. به پختن درحدود 2 دقیقه ادامه دهید تا قارچ ها به خوبی در مخلوط آغشته شوند.
آبگوشت را اضافه کنید. به جوش بیاورید. بگذارید تا سس غلیظ شود. خامه را اضافه کنید.
از روی حرارت بردارید.در مخلوط کن، سس را پوره کنید تا یکدست شود.
روی سطح کار، ولینگتون بوقلمون را برش بزنید. با سس قارچ سرو کنید و یا با سیب زمینی سوخاری،سیر و رزماری و هویج لعاب دار بالزامیک سرو کنید.
ما به شدت توصیه می کنیم که در این دستور از کاغذ روغنی استفاده کنید زیرا با پختن بوقلمون،
آب آشپزی روی ورقه پخت جمع می شود. کاغذ روغنی تمیز کردن را بسیار آسان تر می کند.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر