پاستای سبزیجات در فر
پاستای سبزیجات در فر
گیاهخواری امروزه یکی از عادت های غذایی بسیاری از افراد است.
برای گیاهخواران خوردن غذای سالم و همینطور غذای خوشمزه و متفاوت بسیار مهم است.
در این پست و پست بعدی، چند نمونه از غذاهای گیاهی که میشود در فر آماده کرد را میبینید.
مواد لازم
- ماکارونی صدفی 250 گرمی
- 100 گرم کره بدون نمک
- 2 برگ بو
- 1 پیاز ریز خرد شده
- 3 حبه سیر، خرد شده
- 1/2 دسته مریم گلی، تقریبا خرد شده، به علاوه برگ های اضافی کامل
- 1 پیمانه آرد ساده
- 900ml کرم خامه خالص
- 200 گرم پنیر دودی، رنده شده درشت
- 1 فنجان (100 گرم) پارمزان ریز رنده شده
- 1 گل کلم بزرگ، برش داده شود
- 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
پاستای سبزیجات
دستور العمل
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ظرف پخت 2.5 لیتری را چرب کنید.
ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته بپزید، آبکش کرده و زیر آب سرد بشویید و سپس کنار بگذارید.
2 کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
حرارت را کم کنید و برگ های بو، پیاز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید، به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیاز نرم شود و کره کمی برشته شود، آن را بپزید.
برگ بو را دور بریزید.
مریم گلی و آرد را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید تا آرد پخته شود.
به تدریج خامه را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود، سپس نصف پنیر دودی، پارمسان و ماکارونی پخته شده را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود.
در دو سوم گل کلم خرد کنید و سپس جوز هندی را اضافه کرده و آن را مزه دار کنید.
به ظرف آماده شده منتقل کنید و روی آن را گل کلم باقیمانده و 100 گرم پنیر دودی باقیمانده، و با مریم گلی اضافی پخش کنید.
به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، آن را بپزید و سپس نوش جان کنید.
نوش جان
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر