
دسر سیب زمینی شیرین در مایکروویو
دسر سیب زمینی شیرین در مایکروویو
شاید بهترین راه برای خوردن سیب زمینی شیرین را کشف کرده باشم:
سیب زمینی شیرین را نصف کنید پخت و کمی له کنید، کره گیاهی، دارچین و چیزهای خوشمزه را روی آن قرار دهید،
دوباره بپزید و خوردن ،بله رویاها در قالب این بازسازی کاسه سیب زمینی شیرین به حقیقت می پیوندند.
اگر اینها را برای دوستان خود درست کنید، دوستان شما به دوستان خود می گویند که شما چه آشپز عالی هستید
و به ناچار به خاطر این سیب زمینی ها دوستان بیشتری پیدا خواهید کرد. اینها عواقب بالقوه هستند، اگر تصمیم بگیرید ادامه دهید.
اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه انجام می شود!
موادغذایی
- 4 عدد سیب زمینی شیرین یا سیب زمینی متوسط بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری روغن (آووکادو یا روغن خنثی دیگر)
- 2 قاشق غذاخوری کره گیاهی تقسیم شده (ما کره لبنی ارگانیک را در صورت نیاز ترجیح می دهیم)
- 3/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده، تقسیم شده
- 2-3 قاشق غذاخوری شکر نارگیل تقسیم شده (یا شکر قهوه ای)
- 1 فنجان گردوی خام، تقریباً خرد شده یا با دست شکسته
- 2-3 قاشق غذاخوری شربت افرا تقسیم شده
- 1 فنجان مینی مارشمالو (اختیاری)
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
سیب زمینی شیرین را از وسط نصف کنید اما بگذارید پوست آن بماند. هر دو طرف را با روغن مالیده و روی یک ورقه پخت
که با کاغذ روغنی پوشانده شده است (اختیاری) را به سمت پایین بچینید تا راحت تر تمیز شود.
از یک چنگال برای سوراخ کردن پشت سیب زمینی ها استفاده کنید تا بخار خارج شود. سپس به مدت 25 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که
همه سیبزمینی ها را فشار میدهید بپزید (زمان بسته به اندازه سیبزمینیها متفاوت است)
اگر میخواهید خیلی نرم شوند تا به راحتی له شوند.
پس از نرم شدن سیبزمینی شیرین از مایکروویو را خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود (5 دقیقه).
سپس با استفاده از یک کاردک به دقت ورق بزنید. از یک چنگال استفاده کنید تا داخل سیب زمینی شیرین را کمی له کنید
تا زمانی که کمی فشار داده شود و سطح آن صاف شود.
روی هر سیب زمینی را با کمی کره گیاهی (یا لبنیات) بکشید. سپس پودر دارچین را روی هر سیب زمینی تکان دهید
و سپس 1 قاشق چایخوری شکر نارگیل، 2 قاشق غذاخوری گردو و یک قطره شربت افرا (با تمرکز شربت روی اسپند)
روی تمام نصف های سیب زمینی شیرین بمالید.
توجه: در این مرحله میتوانید چند مارشمالو کوچک نیز اضافه کنید (اما دیگر بدون شکر تصفیه نمیشود).
به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها کمی قهوه ای و برشته به نظر برسند (به گردوها دقت کنید تا نسوزند)
سیب زمینی در مایکروویو بماند. آنها باید بوی شگفت انگیزی داشته باشند!
از مایکروویو خارج کرده و بلافاصله سرو کنید. اینها به خودی خود شگفت انگیز هستند، اما با کره بادام (یا سایر مغزها)،
کره اضافی یا شربت افرا، یا خامه نارگیل نیز به خوبی ترکیب می شوند.
بهترین زمان سرو وقتی است که تازه باشد. باقیمانده های خنک شده را تا 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
برای نگهداری در فریزر مناسب نیست. مایکروویورا با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید تا داغ شود.
توجه: میتوانید این مواد را تا حدی که رویهها را اضافه می کنید آماده کنید، سپس سیبزمینیهای نصف شده
و نیمه پخته را در یخچال بگذارید تا آماده پخت شوند. فقط مدت بیشتری بپزید، حدود 10-15 دقیقه زیرا سرد خواهند شد.
گردوها را تماشا کنید تا مطمئن شوید که نسوزند.
باتشکز دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر