نان پیچی تند ترکی در فر
نان پیچی ترکی در فر
این نان پیچی ترکی(خاورمیانه ای) برای یک عصرانه با دوستان بی نظیر است.
مولد غذایی
- 1 فنجان / 120 گرم آرد همه منظوره
- ⅔ فنجان / 92 گرم آرد ذرت
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
- ½ قاشق چای خوری نمک دریایی خوب یا خوراکی
- ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
- 8 قاشق غذاخوری / 113 گرم کره سرد، بدون نمک، به مکعب های 1/2 اینچی بریده شده
- ¾ فنجان / 177 میلی لیتر دوغ یا ماست ساده با شیر کامل
- 1 پیازچه، نازک برش شده، برای سرو
- شیر یا بیشتر دوغ یا ماست
- 2 قاشق غذاخوری پارمزان رنده شده،
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 1 پوند بوقلمون آسیاب شده
- پیاز زرد بزرگ 1 عدد خرد شده
- 1 عدد هالاپینو، دانه ها (در صورت تمایل) و خرد شده
- 3 حبه سیر، ریز رنده شده، از پرس رد شده یا چرخ شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
- 1 ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب یا نمک خوراکی، برای طعم دادن
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- ¾ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 1 (14 1/2 اونس) قوطی گوجه فرنگی کامل (1 3/4 فنجان)
- 2 قوطی (15 اونسی) لوبیا چیتی یا سیاه، آبکش شده
- ½ فنجان برگ گشنیز تازه و ساقه های نرم خرد شده
- خامه ترش (یا ماست یونانی) برای سرو
دستورالعمل
نان ها را آماده کنید: در یک کاسه متوسط آرد، آرد ذرت،
بکینگ پودر، شکر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر شیرینی پزی یا دستان خود، کره را برش دهید یا بمالید تا مخلوط شبیه جو دوسر شود.
دوغ و پیازچه را داخل آن بریزید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا به صورت یک مخلوط مرطوب
و چسبناک در بیاید. در ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود.
فر را با دمای 425 درجه گرم کنید.
شروع کنید به آماده کردن چیلی، در یک تابه بزرگ ضد فر، روغن را روی حرارت زیاد گرم کنید
تا رقیق شود. بوقلمون را هم بزنید و بپزید و گوشت را با قاشق چوبی
خرد کنید تا زمانی که دیگر با تکه های قهوه ای رنگ آن صورتی نشود، حدود 7 دقیقه.
حرارت را کم کنید تا متوسط به زیاد شود و پیاز و ژالاپنو را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید
تا شفاف و نرم شود. سیر، پودر چیلی، 1 قاشق چایخوری نمک، پونه کوهی،
زیره و فلفل را با هم مخلوط کرده و حدود 1 دقیقه بیشتر تفت دهید تا معطر شود.
با استفاده از قیچی آشپزخانه یا دست، گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه آب میوه ه
ا به تابه اضافه کنید. لوبیاها و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را اضافه کنید
و تکه های قهوه ای کف تابه را بتراشید. حرارت را کم کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید
تا کمی غلیظ شود. اگر مخلوط خیلی خشک به نظر می رسد، چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
باید آبدار به نظر برسد اما خیس نباشد. از روی حرارت بردارید
و گشنیز را هم بزنید. بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.
خمیر نان را به 6 توپ مساوی تقسیم کنید. از کف دست خود استفاده کنید
تا هر توپ را در یک دیسک به ضخامت 3/4 اینچ صاف کنید. روی فلفل دلمه ای بوقلمون بچینید.
روی نان ها را کمی با برس شیر بمالید و روی آن پارمزان رنده شده بپاشید.
ماهیتابه را به فر منتقل کنید و نان در فر را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا لبه های نان ها طلایی شود.
قبل از سرو اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
در صورت تمایل با خامه ترش و ترشی هالاپنیو و پیازچه بیشتری سرو کنید.
نان پیچی در فر بک دسر عالی است.
باتشکر دیحی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر