فر های سریع پخت یا زودپز
فر های سریع پخت یا زودپز
با سرعت بخشیدن به سبک زندگی مصرف کنندگان، آنها به طور فزاینده ای بیش از چند دقیقه در عرض چند ثانیه غذا می خواهند.
در همان زمان، آشپزخانه های خدمات غذایی در حال کوچک شدن هستند.
در بعضی موارد، آشپزخانه وجود ندارد. اپراتورها در حال تهیه بیشتر وعده های غذایی و میان وعده
در مکان هایی مانند فروشگاه های سی، فروشگاه های سوپرمارکت، کانکس فرودگاه و لابی های ساختمان اداری و بیمارستان هستند.
اجاق ها یا همان فر های سریع، به اندازه آشپزخانه ، اجاق های تند و یا سریع پخته ، به این دوره جدید خدمات غذایی بدون آشپزخانه قدرت بخشیده اند.
ابتدا به طور گسترده در Starbucks و Subway مورد استفاده قرار گرفتند، سپس به طور فزاینده ای در فروشگاه های c استفاده می شود،
اکنون از همه در کافه های محله گرفته تا بیمارستان ها و خدمات پذیرایی استفاده می شود.
رستوران های معمولی با آشپزخانه و هودهای اگزوز نیز آنها را مفید می دانند،
زیرا آنها می توانند آنها را در پشت پیشخوان یا هر گوشه عجیب و غریب در پشت خانه تنظیم کنند
عملکرد فر های تند پز
هیچ تعریف استانداردی از اجاق گاز طبخ سریع وجود ندارد، جز این که از چند روش گرمایش برای کاهش زمان پخت استفاده می کند.
بعضی از واحدها دو برابر سریعتر از اجاق های معمولی، بعضی دیگر تا 15 برابر یا بیشتر از سرعت پخت معمولی به بازار عرضه می شوند.
غذایی که در ظرف پیتزا با سرعت بالا در عرض 3 یا 4 دقیقه بپزد، می تواند در عرض 1 تا 1½ دقیقه از یک اجاق یا فر سریع طبخ شود.
چگونه کار می کند؟
به طور معمول، اجاق های زودپز پخت و پز مایکروویو را با همرفت، اشباع و / یا حرارت مادون قرمز ترکیب می کنند.
یک شرکت از فناوری ثبت شده استفاده می کند که هوای گرم و مادون قرمز را به گونه ای ادغام می کند که بدون هیچ عنصر مایکروویو به پخت سریع می رسد.
یکی از مدیران بازاریابی محصولات می گوید: “کلید سرعت بسیار سریع در تعادل فناوری های گرمایشی است.”
“سیستم های متعادل ، ارائه کارآمدترین فن آوری ها برای دستیابی به بهترین نتایج آشپزی را تضمین می کنند.”
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر