لازانیا کدو در فر
لازانیا کدو در فر
در این پست طرز درست کردن یک لازانیای متفاوت و جدید را میبینیم.
شاید این غذا باب میل همه ی افراد نباشد ولی طرفداران خاص خودش را دارد.
این غذا در فر و به راحتی و در مدت چند دقیقه آماده میشود
مواد لازم:
- 800 گرم کدو تنبل، ورقه های ضخیم 2 میلی متر
- 1 دسته مریم گلی، برگهای چیده شده، ریز خرد شده
- 1/2 فنجان (125 گرم) کره گیاهی، ذوب شده
- به علاوه 1/4 فنجان (60 گرم) کره گیاهی اضافی
- 1 دسته تره، نازک و برش خورده
- 4 حبه سیر، ریز رنده شده
- 270 گرم گوجه فرنگی نیمه خشک، آبکش شده، خرد شده
- 500 گرم کوارک (از سوپرمارکت ها تهیه کنید)
- 2 عدد تخم مرغ
دستور العمل
برش های کدو تنبل را با نیمی از برگهای مریم گلی و 2 قاشق چایخوری نمک در یک کاسه بریزید.
کنار بگذار و سپس تره، سیر، 2 پیمانه غلات و 1/2 قاشق چایخوری تکه های نمک را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.
کلم پیچ، گوجه فرنگی و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بریزید.
برگها را ماساژ دهید تا کمی نرم شوند، سپس کنار بگذارید.
کوارک، تخم مرغ و مریم گلی خرد شده را در یک کاسه ترکیب کرده و کنار بگذارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ظرف ضدآب 2 لیتری (8 فنجانی) را چرب کنید.
برای جمع آوری لازانیا، یک سوم مخلوط تره فرنگی را روی پایه ظرف پهن کرده و با یک لایه از مخلوط کدو تنبل، و سپس یک سوم مخلوط کوارک را بپوشانید.
روی آن یک سوم مخلوط کلم پیچ، سپس یک لایه دیگر از مخلوط کدو تنبل قرار دهید.
مراحل لایه بندی را دو بار دیگر تکرار کنید و با مخلوط کدو تنبل باقی مانده پایان دهید.
یک ورق کاغذ پخت را روی لازان قرار دهید، سپس ظرف را داخل فویل ببندید.
به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه یا تا زمانی که با چاقو سوراخ شود، آن را بپزید.
گریل فر را از قبل گرم کنید تا زیاد شود و سپس فویل و کاغذ پخت را برداشته و لازانیا را به قسمت بالای فر برگردانید.
گریل کنید، به طور مرتب چک کنید، به مدت 5-6 دقیقه یا تا زمانی که روی آن ترد شود.
در همین حین، برگ های باقی مانده مریم گلی را اضافه کرده و برای مدت زمان 90 ثانیه یا تا زمانی که شفاف شود بپزید.
کنار بگذارید تا ترد شود و در آخر این لازانیای متفاوت را با برگ های ترد مریم گلی برای سرو، سرو کنید.
نوش جان
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر