چیزکیک کدو حلوایی در فر
چیزکیک کدو حلوایی در فر
چیزکیک کدو تنبل! تمام بهترین قسمت های چیزکیک خامه ای و پای کدو حلوایی شیرین و تند در یک دسر باشکوه و به طرز شگفت انگیزی
آسان ترکیب می شوند. نه تنها این، بلکه آنها بدون گلوتن و گیاهی نیز هستند!
چه در حال درست کردن آنها برای تعطیلات باشید و چه زمانی که هوس کدو حلوایی به سراغتان میآید، مطمئن هستیم
که آنها را دوست خواهید داشت! چند مواد ساده و فقط 1 مخلوط کن لازم است، بیایید چیزکیک کدو حلوایی درست کنیم!
موادغذایی
- 3/4 فنجان جو دو سر رول شده
- 3/4 فنجان بادام خام
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 2 قاشق غذاخوری شکر نارگیل (به علاوه مقدار بیشتری برای طعم دادن)
- 4-5 قاشق غذاخوری روغن نارگیل، آب شده
فیلینگ چیزکیک
- 1 فنجان بادام هندی خام
- 1 فنجان خامه نارگیل
- 8 اونس پنیر خامه ای وگان
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 2/3 فنجان شربت افرا
- 1 فنجان پوره کدو تنبل (تقسیم شده)
- 3 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص (اختیاری)
دستورالعمل
فر را با دمای 350 فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ظرف پخت 8×8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
پوسته: جو دوسر، بادام، نمک، شکر نارگیل و ادویه پای کدو تنبل را در یک مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید
و آنقدر هم بزنید تا مخلوط شبیه یک وعده غذایی خوب شود.
مقدار کمتری روغن نارگیل را به مخلوط کن اضافه کنید و ضربه بزنید یا هم بزنید تا خوب ترکیب شود
(متوجه شدیم که استفاده از دستمال روی ویتامیکس ما به این فرآیند کمک زیادی می کند)! هنگامی که مخلوط در دست شما فشرده می شود،
باید به هم بچسبد. اگر خیلی خشک شد، روغن نارگیل اضافی را اضافه کنید.
مخلوط را به ظرف 8×8 آستر شده منتقل کنید و به طور یکنواخت پخش کنید. کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید
و خمیر را با استفاده از یک جسم ته صاف مانند لیوان نوشیدنی داخل تابه خود فشار دهید تا پوسته به طور یکنواخت و محکم پخش شود.
به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که گوشه ها طلایی شده و مرکز پوسته رنگ روشن تری پیدا کند و در اثر لمس خشک شود بپزید.
مواد چیزکیک از فر خارج شود و کنار بگذارید تا خنک شود.
فیلینگ کیک پنیر: در حالی که پوسته در حال خنک شدن است، مخلوط کن خود را بشویید و خمیر چیزکیک خود را درست کنید.
بادام هندی خام، خامه نارگیل، پنیر خامه ای گیاهی، پیکان یا نشاسته ذرت، شربت افرا، 1/2 فنجان (100 گرم)
پوره کدو تنبل، 1 قاشق چایخوری مخلوط ادویه کدو تنبل، نمک و وانیل (اختیاری) را به مخلوط کن (در صورت تغییر دسته) اضافه کنید. پاندازه، مقادیر را متناسب با آن تنظیم کنید). آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرمی شود.
1/2 فنجان از خمیر چیزکیک را که به تازگی مخلوط کرده اید کنار بگذارید، سپس بقیه خمیر چیزکیک را روی پوسته کمی خنک شده بریزید.
به مخلوط کن که اکنون خالی است، 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) خمیر چیزکیک رزرو شده، 1/2 فنجان (100 گرم)
پوره کدو تنبل باقیمانده و 2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل باقی مانده خود را اضافه کنید (اگر اندازه دسته را تغییر می دهید،
مقدار آن را مطابق با آن تنظیم کنید. ). مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
به آرامی ظرف 8×8 را روی پیشخوان چند بار ضربه بزنید تا حباب های هوا از لایه چیزکیک پاک شود،
سپس 1/4 پیمانه از مخلوط چیزکیک کدو حلوایی تیره تری را که در بالای فیلینگ مخلوط کرده اید، به اندازه 1/4 فنجان بریزید.
از پشت یک چاقو یا خلال دندان برای چرخاندن استفاده کنید.
به مدت 50 تا 60 دقیقه چیز کیک کدو در فر را بپزید تا زمانی که لبه ها کمی قهوه ای شوند و مرکز آن هنوز کمی تکان بخورد.
از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
روی ظرف را با دستمال یا کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 6 تا 8 ساعت یا (ترجیحا) یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
پس از سرد شدن، قسمت بالایی باید بافتی براق داشته باشد و چرخش ها مشخص به نظر می رسند.
برای سرو، چیزکیک را به آرامی از قالب خارج کرده و به 16 مربع مساوی برش دهید. باقیمانده غذاها را در ظرف در بسته
به مدت 3 تا 4 روز در یخچال یا تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
با تشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر