پیتزا مارگریتا در فر
پیتزا مارگریتا در فر
پیتزا همیشه یک روز بد را بهتر می کند و هیچ چیز بهتر از یک تکه کامل پیتزا مارگریتا نیست. اکنون می توانید هر زمان که هوس کردید
این دستور غذا را در خانه درست کنید!
پیتزا مارگریتا، همانطور که ایتالیایی ها آن را می نامند، یک پیتزای ساده است که از ناپل می آید. وقتی درست انجام شود،
پیتزای مارگریتا دارای پوسته حبابدار، سس گوجه فرنگی له شده سن مارزانو، موزارلا و ریحان تازه، کمی روغن زیتون و مقداری نمک است.
مطمئناً، در صورت تمایل می توانید مقداری گوجه فرنگی اضافه کنید، اما به شرطی که گوجه فرنگی واقعا رسیده، قرمز و ارزشمند باشد.
پیتزای اصیل ناپلی مارگریتا به گوجه فرنگی تازه نیاز ندارد. سعی کنید این پیتزا را همانطور که نوشته شده درست کنید،
گوجه فرنگی روی آن را از دست نخواهید داد. گاهی اوقات کمتر، بیشتر است.
این پیتزا ساده در فر، تازه و تضمینی مورد علاقه مردم است. درست کردنش لذت بخش و حتی خوردنش بهتراست.
موادغذایی
- 1 دسته خمیر پیتزا گندم کامل یا خمیر پیتزای 1 پوندی خریداری شده در فروشگاه
- 1 قوطی بزرگ (28 اونس) گوجه فرنگی کامل سن مارزانو
- 12 اونس (وزن خشک) موزارلای نوع اوولین یا سایر توپ های موزارلای تازه، به طور ایده آل بسته بندی شده با آب
- یک مشت ریحان تازه، برش های نازک به همراه برگ های کوچک
- تزیینات اضافی: روغن زیتون بکر، نمک دریا یا نمک کوشر و فلفل قرمز اختیاری بریزید.
دستورالعمل
فر را با یک توری در یک سوم بالای فر با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر از سنگ پخت یا فولاد پخت استفاده می کنید،
آن را روی قفسه بالایی قرار دهید. خمیر را از مرحله 5 آماده کنید.
یک کاسه متوسط را در سینک قرار دهید و گوجه فرنگی های کنسرو شده را داخل کاسه بریزید، آب میوه ها و همه چیز.
گوجه فرنگی ها را با دست خرد کنید. حدود ¾ فنجان از سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی هر پیتزا پخش کنید
و حدود 1 اینچ را در اطراف لبه ها خالی بگذارید.
اگر موزارلای شما در آب بسته بندی شده است، آب آن را تخلیه کنید و به آرامی موزارلا را روی یک حوله چای تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.
اگر با توپهای موزارلای بزرگ کار میکنید، آنها را به توپهای کوچکتر 1 اینچی تقسیم کنید. موزارلا را روی پیتزا پخش کنید،
آن را کمی بیشتر در مرکز پیتزا متمرکز کنید، زیرا به سمت لبه ها آب می شود.
پیتزاها را به صورت جداگانه روی قفسه بالایی بپزید تا زمانی که پوسته آن طلایی شود و پنیر تازه طلایی شود،
حدود 10 تا 12 دقیقه خمیر پیتزا مارگریتا در فر پخت شود (یا به میزان قابل توجهی کمتر، اگر از سنگ پخت/فولاد استفاده می کنید، مراقب آن باشید).
روی هر پیتزا سخاوتمندانه با ریحان تازه بپوشانید، سپس در صورت تمایل، کمی روغن زیتون، کمی نمک و فلفل قرمز بپاشید.
برش بزنید و لذت ببرید. پیتزای باقیمانده تا 4 روز به خوبی در یخچال نگهداری می شود.
یادداشت
آن را وگان تهیه کنید: اگرچه این پیتزا غیر سنتی است، اما با خامه ترش گیاهی که قبل و بعد از پخت روی پیتزا ریخته می شود،
12خوب است. به سادگی پارمزان را در دستور پخت پوسته پیتزا حذف کنید.
آن را بدون گلوتن کنید: خمیر پیتزای خانگی یا فروشگاهی مورد علاقه خود را جایگزین کنید.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر