
14 مرداد
درست کردن نان عسلی با مایکروویو
In: طبخ غذا
درست کردن نان عسلی با مایکروویو
دستور العمل نان عسلی در اینجا برای شما قرار دارد.
اگر قبلاً نان درست نکرده اید، به شما می گویم،پخت نان آسان تر از این نمی شود!
اگر قبلاً نان درست نکرده اید، به شما می گویم،پخت نان آسان تر از این نمی شود!
به سادگی 5 ماده اصلی را با هم مخلوط کنید (آرد، بیکینگ پودر، نمک، آبجو و عسل)،
کره ذوب شده را روی خمیر قرار دهید و تا زمانی که طلایی شود.
در کمتر از یک ساعت، خوشمزه ترین نان را در اختیار دارید.
تقریباً با هر نوع وعده غذایی سرو می شود.
در صورت تمایل می توانید بعداً به راحتی منجمد و ذخیره کنید.
مواد لازم:
برای تهیه این دستور العمل نان آبجو عسل، 6 ماده ساده نیاز دارید:
- آرد همه منظوره: این دستور العمل برای من غذای کاملی است، بنابراین من تاکنون فقط آن را با آرد همه منظوره درست کرده ام.
- بیکینگ پودر: برای افزایش حجم نان کمک می کند.
- نمک: من از نمک دریایی خوب استفاده کردم.
- عسل: که با اشاره کاملی از شیرینی، طعم را در اینجا متعادل می کند.
- آبجو
- کره: که از آن برای چرب کردن ماهی تابه و برس بالای نان استفاده خواهیم کرد تا عطر و بوی فوق العاده خوشمزه ای به آن ببخشد.
دستورالعمل:
خمیر را درست کنید. فوق العاده ساده!
فقط مواد خشک را درون یک کاسه مخلوط کنید و هم بزنید، سپس در آبجو و عسل هم بزنید تا ترکیب شوند.
کره را اضافه کنید. حدود نیمی از کره ذوب شده را درون یک قابلمه بریزید
خمیر را اضافه کرده و در یک لایه یکدست پخش کنید.
سپس کره ذوب شده باقیمانده را به طور مساوی در بالای خمیر اضافه کنید.
ماهی تابه را برداشته و انتقال دهید و بگذارید نان حداقل 10 دقیقه خنک شود.
با چاقوی مخصوص نان برش بزنید و گرم سرو کنید و لذت ببرید!
ماهی تابه را برداشته و انتقال دهید و بگذارید نان حداقل 10 دقیقه خنک شود.
با چاقوی مخصوص نان برش بزنید و گرم سرو کنید و لذت ببرید!
به نکات ایمنی مایکروویو توجه کنید.
نوش جان، دیجی مایکرو
برچسبها:dgmicro, پخت اسان, درست کردن نان عسلی با مایکروویو, غدای خانگی سریع, غذا با مایکروویو, غذا در زمان کم, کیفیت عالی, مایکروفر, مایکروویو, میان وعده اسان اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر