20 مهر
استانداردهای بین المللی مایکروویو ها
In: مقالات
استانداردهای بین المللی مایکروویو ها
چندین کشور و همچنین کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک (IEC)، کمیته بین المللی ایمنی الکترومغناطیسی (ICES)
موسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) و کمیته استاندارد سازی الکتروتکنیک اروپا (CENELEC)،
انتشار محصولات اجاق گاز های مایکروویو را تعیین کرده اند.
محدودیت 50 وات در متر مربع (W / m2) در هر نقطه 5 سانتی متری از سطوح خارجی اجاق گاز یک موضوع اثبات شده است.
در عمل، اجاق های مایکروویو مدرن داخلی، دارای قفل هایی است
که از قرار گرفتن در معرض مایکروویو (اشعه) در هنگام روشن شدن اجاق جلوگیری می کند.
علاوه بر این، قرار گرفتن در معرض آن اشعه ها به سرعت و با فاصله کاهش می یابد.
کمیسیون بین المللی حفاظت در برابر تشعشعات غیر یونیزه (ICNIRP) رهنمودهایی را درباره محدودیت های مواجهه برای کل قسمت EMF طیف منتشر کرده است.
دستورالعمل های قرار گرفتن در معرض در محدوده مایکروویو در سطحی تنظیم شده است
که از هرگونه اثر بهداشتی شناخته شده جلوگیری می کند.
محدودیت های قرار گرفتن در معرض برای کارگران و برای عموم مردم کاملاً تعیین شده است.
در صورت بروز هرگونه گرمایش خطرناک در اثر قرار گرفتن در معرض مایکروویو حتما قسمتی از مایکروویو آسیب دیده است.
حد انتشار برای اجاق های مایکروویو که در بالا ذکر شد با محدودیت های قرار گرفتن در معرض توصیه شده توسط ICNIRP مطابقت دارد.
سازمان جهانی بهداشت در حال انجام چه کاری است؟
سازمان بهداشت جهانی (WHO)، از طریق پروژه بین المللی EMF، برنامه ای را برای بررسی نتایج تحقیقات و ارزیابی ارزیابی خطر قرار گرفتن در معرض میدان های الکترومغناطیسی در محدوده 0 تا 300 گیگاهرتز ایجاد کرده است.
WHO با همکاری ICNIRP خطرات سلامتی ناشی از قرار گرفتن در معرض EMF را ارزیابی می کند.
پروژه EMF دارای یک وب سایت با پیوندهایی به فهرست واقعی WHO در مورد جنبه های مختلف مواجهه با EMF و سلامت است که به چندین زبان منتشر شده است
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:استانداردهای بین المللی مایکروویو ها, انواع مایکروفر, ايمنى مايكروويو, دیجی مایکرو, مایکروفر, مایکروویو, مزایای مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر