نحوه استفاده از آون توستر|بخش دوم
نحوه استفاده از آون توستر|بخش دوم
اگر در مورد تهیه غذای واقعی و سالم جدی هستید، یک آون توستر ممکن است ارزش فضای آشپزخانه شما را داشته باشد.
آون توستر نامی متواضع دارد، اما می تواند بسیار بیشتر از برشته کردن یک تکه نان را انجام دهد.
بیایید ببینیم که چگونه از اجاق توستر با همه ی امکاناتش استفاده کنیم.
هنگامی که آماده شروع استفاده از آون توستر خود هستید، با اطمینان از قرار گرفتن آن در یک نقطه امن شروع کنید
که چیزی در نزدیکی آن خیلی داغ نشود. بیرون آون توستر ممکن است گرم شود، بنابراین مطمئن شوید که در نزدیکی آن ظروف پلاستیکی،
غذا یا هر چیز دیگری که ممکن است بسوزد یا آب شود وجود نداشته باشد.
سپس با استفاده از یکی از سینی ها یا تابه های ارائه شده، غذای خود را در آون توستر قرار دهید.
استفاده از آون توستر کاملاً شبیه به استفاده از فر بزرگتر است، دقیقاً تا تنظیمات. اکثر مدلهای آون توستر به شما امکان کنترل دما را میدهند
و برخی از آنها تنظیمات مفیدی از جمله برشته کردن، پخت همرفت، نان تست یا یخزدایی دارند.
در نهایت اجازه دهید غذا مطابق با ترجیحات شما یا دستورهایی که استفاده کرده اید طبخ شود.
حتماً آون توستر را خاموش کنید و به محض اینکه غذا تمام شد آن را از برق بکشید تا از داغ شدن بیش از حد غذا جلوگیری کنید.
وقتی برای تمیز کردن آماده شدید، مراقب باشید که هم ظرفی که استفاده کرده اید و هم داخل آون توستر را تمیز کنید.
پاشیده شدن یا خردههای غذا میتواند به مرور زمان ایجاد شود و برای دفعه بعدی که از دستگاه خود استفاده میکنید
به خطر آتشسوزی تبدیل شود یا زمینهای برای رشد باکتریهای ناخواسته یا آفات خانگی ایجاد کند.
کارهایی مورد اجتناب در رابطه با آون توستر
مواد کمی وجود دارد که می توانید در فر معمولی از آنها استفاده کنید که باید در آون توستر دقت بیشتری در مورد آنها داشته باشید.
رایج ترین آنها کاغذ روغنی، فویل و ظروف شیشه ای یا پیرکس است. قبل از استفاده از هر یک از این موارد،
دفترچه راهنمای اجاق توستر بلک اند دکر یا دفترچه راهنمای هر برندی از دستگاه را که دارید بررسی کنید.
به دلیل اندازه کوچکتر آون توستر، بسیاری از آنها کویل های گرمایش یا مکانیسم های احتراق دارند
که کاملاً به سینی و قفسه ای که درآون توستر استفاده می کنید نزدیک می شوند. وقتی کاغذ روغنی تا این حد به منبع گرما نزدیک می شود،
در خطر آتش گرفتن است. فویل همچنین می تواند گرما را به دام بیندازد و خطر آتش سوزی بالقوه ایجاد کند.
اگرچه ممکن است بتوانید از مقادیر کمی از هر کدام بدون آتش سوزی استفاده کنید، به خصوص اگر در ظرف توستر بسته شده باشد،
بهتر است با احتیاط عمل کنید و از استفاده از مواد در آون توستر خودداری کنید.
بسته به مدل فر، انواع خاصی از ظروف شیشه ای می توانند برای آون توستر ایمن باشند،
به خصوص در دماهای پایین. اما برخی دیگر ممکن است در محله های راحت بیش از حد گرم شوند که می تواند
منجر به آسیب دیدن شیشه شود. به همین دلیل، پیرکس توصیه می کند
ظروف خود و سایر ظروف شیشه ای را خارج از آون توستر نگهداری کنید.
برای مطالعه بخش های دیگر این مقاله بر لینک زیر کلیک کنید.
نحوه استفاده از آون توستر|بخش اول
نحوه استفاده از آون توستر|بخش سوم
با تشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
- نحوه استفاده از آون توستر|بخش اول
[…] نحوه استفاده از آون توستر|بخش دوم […]
1 comment