
طرز تهیه شیرینی عید/پخت کوکی شیرعسلی در فر
طرز تهیه شیرینی عید/پخت کوکی شیرعسلی در فر
طرز تهیه شیرینی عید/پخت کوکی شیرعسلی در فر ، کوکی شیر
عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که با
رسپی های گوناگونی درست می شود،برای مهمانی ها،مخصوصا شیرینی عید بسیار مناسب است
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی شیر عسلی در ادامه با سایت دیجی مایکرو همراه باشید.
مواد لازم:
- کره: 130 گرم
- شیرعسلی: 70 گرم
- نشاسته ذرت: 200 گرم
طرز تهیه:
کره و شیرعسلی رو با قاشق چوبی یا لیسک تا جایی بزنید که یکدست بشه.نشاسته ذرت رو اضافه
و با دست خمیر رو جمع کنید.در نهایت از خمیر در قالب سلیکونی بریزید و خوب با انگشت فشار بدید
تا بین خمیر حباب و خالی نمونه!اگر قالب سلیکونی ندارید میتونید از خمیر به اندازه گردو سایز کوچک
بردارید و کف دو دست به شکل توپ گرد کنید و در سینی فر دارای کاغذ روغنی با فاصله بچینید.قالب
سلیکونی یا اگر در سینی چیدید را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه قرار بدید.
همین که رنگ کوکی طلایی شد، کوکی ها آماده هستند.بعد از اينكه كامل خنک شد از قالب به آرومی
خارج کنید.و در نهایت با شکلات تخته ای بنماری شده روی کوکی هارو تزئین و نوش جان کنید.
ساعات خوشی برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر