
طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و رستورانی مخصوص ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و رستورانی مخصوص ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و رستورانی مخصوص ایتالیایی ، پیتزا پپرونی
یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده
می باشد. این پیتزا به دلیل اینکه با سوسیس پپرونی طبخ می شود با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود.
مواد لازم:
- پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پپرونی ۳۰۰ گرم
- سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
- آویشن به میزان لازم
- نان پیتزا ۲ عدد
طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه:
شما در ابتدا بایدفلفل دلمه ای را شسته و به شکل نگینی برش دهید. سوسیس ها را هم ورقه ای برش می دهیم.
نان های پیتزا را داخل سینی پخت قرار می دهیم و بعد روی آنها را با یک لایه سس کچاپ می پوشانیم.
نیمی از پنیر پیتزا ها را روی نان می ریزیم و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده را می افزاییم.
حالا پپرونی ها را روی نان پنیر چیده و حالا دوباره با پنیر پیتزای باقی مانده پیتزا را کاور می کنیم و در نهایت یک
لایه آویشن روی پیتزا می ریزیم.
حالا پیتزا های آماده شده را داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا زمانیکه پنیر پیتزا کاملا
طلایی شود. حالا پیتزا پپرونی را با تکه های ترشی چیلی و سس نوش جان کنید.
اوقات خوشی را برای شما عزیزان آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر