
شیرینی نان تست فرانسوی در فر
شیرینی نان تست فرانسوی در فر
طعم این کوکیها شبیه نان تست فرانسوی است، اما طعم آنها درست مانند تارت پاپ دارچینی شکر قهوهای است.
به عبارت دیگر،با این طعم دوران کودکی، احیا شده!
آنها ابرهای بالشی دیوانهوار خوشمزهای از دارچین، شربت افرا هستند و من نمیتوانستم صبر کنم تا آنها را با شما به اشتراک بگذارم.
قفسه خنک کننده با یک دسته از دستور پخت شیرینی های نان تست فرانسوی ما
ایده اولیه این بود که یک کوکی در فر درست کنیم و فکر می کنم به آن رسیدم.
کلوچه دارچینی + فراستینگ کره بادوم زمینی افرا = یک خوراکی خوشمزه.
اما ما همچنین روشی بسیار خسته کننده تر برای تهیه تارت های پاپ خانگی پیدا کرده ایم. هیجان انگیز است.
کاسه و چاقوی فراستینگ برای پیاده کردن دستور پخت شیرینیهای نان تست فرانسوی خوشمزه
پخش فراستینگ روی شیرینی نان تست فرانسوی.
من این مواد را به یک باربیکیو تابستانی در محل کار بردم و کل تابه در عرض یک ساعت از بین رفت.
تنها چیزی که از این تجربه برای من کم بود این بود که خودم در خانه ننشسته بودم و کلوچه هایم را در یک لیوان بزرگ شیر کامل نوش جان کردم.
موادغذایی
- 1/2 فنجان کره (کمی نرم شده // معادل 1/2 فنجان)
- 1 فنجان شکر
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 3 فنجان آرد
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 فنجان شیر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 فنجان کره (نرم شده // 1/2 فنجان)
- 1 پوند پودر قند
- 2-3 قاشق چایخوری عصاره افرا
- 2-4 قاشق غذاخوری شیر (یا به غلظت دلخواه)
دستورالعمل
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
خامه شکر و کره با همزن؛ تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مواد خشک را به یک الک اضافه کنید. در حین هم زدن، شیر و مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنید. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
قبل از باز کردن 30 دقیقه سرد کنید. روی سطح آردپاشی شده پهن کرده و مربع برش بزنید
و در دمای فر 375 درجه به مدت 10 تا 11 دقیقه تست فرانسوی درفر را بپزید، مراقب باشید زیاد نپزید.
برای تهیه فراستینگ کره نرم شده را با 1 پیمانه پودر قند خامه ای نرم کرده و بقیه را آرام آرام اضافه کنید.
عصاره افرا (من از انتهای بیشتر استفاده کردم // 3 قاشق چایخوری همانطور که دستور اصلی نوشته شده است) و شیر را اضافه کنید
و هم بزنید. قوام مورد نظر شما غلیظ و قابل پخش شدن است. آبکی نیست.
کوکی ها را تزیین کنید، دارچین بپاشید و لذت ببرید! در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری شود تا حداقل 3 روز تازه بماند.
یاتشکز دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر