حقايقى درباره مايكروويو که باید آنها را بدانید
حقايقى درباره مايكروويو که باید آنها را بدانید
حقايقى درباره مايكروويو که باید آنها را بدانید ، حقايقى درباره
مايكروويو وجود دارد، كه در اينجا چند مورد آن را به طور خلاصه توضيح داده ايم.
جالب ترين حقايق راجع یه مایکروویو
اولین اجاق مایکروویو که از نظر تجاری در دسترس بود دارای 1.8 متر ارتفاع و وزن آن 340 کیلوگرم بود.
این دستگاه سه برابر بیشتر از اجاق های مایکروویو امروزی استفاده می کرد و از آب خنک می شد.
مایکروویوها توسط فلز منعکس می شوند. اثر گرمایش اشعه مایکروویو به طور تصادفی در سال 1945 کشف شد.
اولین ماده غذایی که به طور عمدی با مایکروویو پخته شد ، پاپ کورن بود.اولین استفاده عمومی از اجاق های مایکروویو
در ژانویه سال 1947 بود.دفتر آمار آمریكای آمریكا می گوید بیش از 90٪ از خانواده های آمریكایی در سال 1997 صاحب یك
مایکروویو بودند.اجاق های مصرف کننده معمولاً از مایکروویو های 2.45 گیگا هرتز استفاده می کنند در حالی که اجاق های
بزرگ صنعتی / تجاری اغلب از مایکروویو های 915 مگا هرتز استفاده می کنند.گرمایش مایکروویو به دلیل داشتن مولکولهای
دو قطبی در آب بسیار کارآمد است و در چربی ها و قندها بسیار کارآمد است.یک ایده رایج که اجاق های مایکروویو مواد غذایی
را “از داخل به بیرون” می پزند ، یک تصور اشتباه است.
حقايقى ديگر
اجاق مایکروویو تنها بخشی از ورودی الکتریکی خود را به انرژی مایکروویو تبدیل می کند.
حدود 64٪. مواد غذایی و وسایل آشپزی که از اجاق مایکروویو گرفته می شوند، بندرت گرمتر از 100 درجه سانتی گراد هستند.
هنگام گرم شدن غذا در مایکروویو، ظروف بسته مانند تخم مرغ به دلیل فشار زیاد ناشی از بخار ایجاد شده در داخل آنها
می تواند منفجر شود.هر جسم فلزی یا رسانا که در مایکروویو قرار می گیرد به عنوان آنتن کار می کند و جریان الکتریکی ایجاد می کند.
اجاق مایکروویو بر اساس اصل حرارت دی الکتریک کار می کند.مخترع اجاق مایکروویو Percy Spenser است. او هنگام کار روی مجموعه
رادار فعال، متوجه شد که شکلاتی که در جیبش بود شروع به ذوب شدن کرد.
با تشكراز حسن انتخاب شماعزیزان،ديجى مايكرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر