لقمه تخم مرغی در فر
لقمه تخم مرغی در فر
اگر در استارباکس نمی توانید از بیکن و تخم مرغ گراویر سیر شوید،
این دستور غذای کپی شده از استارباکس را دوست خواهید داشت! این لقمههای تخممرغ برای تهیه آسان، در فر پخته میشوند
و برای تهیه غذا یا یک صبحانه خوشمزه در سفر عالی هستند.
دستور لقمه تخم مرغ استارباکسی
وقت آن است که از صبحانه غافل نشوید! اگر شما هم مثل من هستید
و صبحهایتان برای فکر کردن به آشپزی بسیار پراست، این دستور غذا آسان تخممرغ را دوست خواهید داشت.
لقمه تخم مرغ سالم، ساده و سریع درست می شوند و بهترین گزینه برای تهیه غذا هستند.
این لقمه های تخم مرغ پخته شده در فر را به راحتی در خانه درست کنید تا بتوانید هر زمان که هوس کردید از آن بخورید!
چرا این دستور لقمه تخم مرغ را دوست خواهید داشت:
سریع و آسان: شما می توانید یک دسته بزرگ از این ها
را در کمتر از 30 دقیقه درست کنید و فقط به چند ماده روزانه نیاز دارید.
جلوتر باشید: لقمه تخم مرغ در زمان صرفه جویی جدی در مصرف صبحانه می باشد.
ماندگاری خوبی دارند و عالی فریز می شوند. می توانید آنها را به سرعت در مایکروویو گرم کنید و برای صبحانه بخورید.
به صرفه: اگر معمولاً برای صبحانه به استارباکس بروید،
این دستور العمل باعث صرفه جویی در هزینه های شما می شود!
این لقمه های تخم مرغ در فر نه تنها سالم و آسان هستند، بلکه بسیار خوشمزه هستند!
اینها شما را مشتاق به خوردن صبحانه می کنند!
اگر نمی توانید از لقمه های تخم مرغ گراویر در استارباکس سیر شوید،
این دستور غذا را دوست خواهید داشت! این لقمههای تخممرغ برای تهیه آسان،
در فر پخته میشوند و برای تهیه غذا یا یک صبحانه خوشمزه در سفر عالی هستند.
موادغذایی
- 6 عدد تخم مرغ
- ¾ فنجان پنیر دلمه
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری آویشن خشک
- 1 فنجان پنیر گراویر رنده شده
- 1 فنجان اسفناج خرد شده
- 6 برش بیکن پخته و خرد شده
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب مافین را با اسپری در ظرف نچسب اسپری کنید. کنار بگذارید.
تخم مرغ، پنیر دلمه، بکینگ پودر، نمک، فلفل و آویشن را در مخلوط کن بریزید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید.
مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید. پنیر، اسفناج و بیکن را با هم مخلوط کنید.
1 فنجان پنیر گروی رنده شده، 1 فنجان اسفناج، 6 برش بیکن،
اسفناج و پنیر را در یک کاسه سفید به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
مخلوط را در قالب مافین آماده شده بریزید.
تخم مرغ را قبل از پخت در قالب مافین گاز می زنید
لقمه تخم مرغی در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که
خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید به راحتی بیرون بیاید بپزید.
بعد از پخت در قالب مافین تخم مرغ جای می گیرد.
نکات قابل توجه:
نحوه نگهداری: لقمه های تخم مرغ را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز یا تا 2 ماه در فریزر نگهداری می شوند.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر