
تاکیتو جک فروت ترد در مایکروویو
تاکیتو جک فروت ترد در مایکروویو
این تاکیتوهای گیاهی و بدون گلوتن فوقالعاده ترد، طعمدار، کاملا قابل هضم هستند. هنگامی که به یک میان وعده سریع نیاز دارید
به راحتی دوباره گرم می شوند. اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه درست می شود!
Taquitos چیست؟
Taquito در اسپانیایی به معنای “تاکو کوچک” است زیرا تاکیتوها تورتیلاهایی هستند که داخل آن کمی پر شده است.
سپس آنها را به طور معمول سرخ می کنند و با گواکامول و سایر مواد غذایی سرو می کنند.
در حالی که تاکیتوها معمولاً با گوشت چرخ شده پر می شوند، نسخه زیر تاکیتو پخته شده و گیاهی ما است.
موادغذایی
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی آسیاب شده
- 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
- 2-3 قاشق غذاخوری شکر نارگیل (یا شکر قهوه ای ارگانیک)
- 1-2 فلفل چیپوتل کوچک در سس ادوبو
- 3 قاشق غذاخوری سس ادوبو (برای رسیدن به طعم دلخواه)
- 3-4 قاشق غذاخوری آمینو نارگیل
- 2/3 فنجان آب (در صورت نیاز)
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش (اختیاری)
- 16 عدد تورتیلا ذرت
- روغن آووکادو (برای چرب کردن ظرف)
چاشنی اختیاری
- لوبیا سرخ شده
- گواکاموله
- خامه ترش وگان
- سالسا
دستورالعمل
جک فروت را کاملا بشویید و آبکش کنید. سپس تمیزکردن وخرد را شروع کنید. قطعات به شکل تکه یا مثلث در می آیند.
بخش مرکزی جک فروت را که از نظر بافت سفت تر است جدا کنید و آن را از بقیه میوه جدا کنید.
سپس به قطعات کوچکتر خرد کنید. برای قسمت باقیمانده جک فروت که رشته ای تر به نظر می رسد، از دست یا چنگال استفاده کنید
تا به قطعات کوچک خرد شده بکشید. شما اساساً سعی می کنید جک فروت را به قطعات کوچک، خرد شده/خرد شده تبدیل کنید.
جک فروت را یک بار دیگر در یک صافی مشبک بشویید، آبکش کنید و کاملا خشک کنید.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، روغن دلخواه، پیاز و سیر (اختیاری) را اضافه کنید.
به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها قهوه ای طلایی و نرم شوند تفت دهید.
جک فروت، نمک، پاپریکا، زیره، پودر چیلی، شکر نارگیل، فلفل چیپوتل و سس ادوبو، آمینو نارگیل، آب و آبلیمو (اختیاری) را اضافه کنید.
هم بزنید تا پوشش داده شود و حرارت را تا حد متوسط کم کنید. روی آن را بپوشانید و حدود 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
طعم ها را بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید. حرارت را روی متوسط رو به بالا افزایش دهید
و 3 تا 5 دقیقه دیگر بپزید تا کمی رنگ/بافت اضافی به دست آید. سپس از روی حرارت بردارید.
مایکروویو را با دمای 218 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روی ظرف را با روغن آووکادو بمالید. کنار بگذارید.
در مرحله بعد، به صورت دستهای (تقریبا ۸ تورتیلا در یک زمان)، تورتیلاهای خود را با پیچیدن آنها در یک حوله آشپزخانه مرطوب
یا حوله کاغذی و حرارت دادن به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه تورتیلا در مایکروویو گرم شود.
این تضمین می کند که آنها خوب و انعطاف پذیر هستند تا از باز شدن یا باز شدن آنها جلوگیری شود.
تورتیلاها را یکی یکی با 2 قاشق غذاخوری از مخلوط جک فروت پر کنید. اگر فیلینگ را به یک طرف نزدیکتر و در یک توده باریک قرار دهید،
شکل خود را به بهترین شکل حفظ می کنند (عکس را ببینید). به آرامی اما محکم به شکل تاکیتو بغلتانید
و آنها را از طرف درز به پایین روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا تمام مواد پر شده استفاده شود.
باید 16 تاکیتو درست کند.روی تاکیتوها را سخاوتمندانه با روغن آووکادو (یا روغن خنثی دیگر) اسپری کنید یا برس بزنید
و به مدت 15 تا 20 دقیقه تاکیتو جک فروت در مایکروویو را بپزید یا تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی یکنواخت شوند.
نزدیک انتهای آن را با دقت تماشا کنید تا نسوزد. قسمت های زیرین بیشتر از رویه ها قهوه ای می شوند.
تورتیلا را گرم به تنهایی یا با لوبیا سرخ شده، گواکامول، خامه ترش گیاهی و/یا سالسا ورده سرو کنید.
باقیمانده ها تا 1 ماه در فریزر نگهداری می شوند.
اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس به ظرف مناسب در فریزر منتقل کنید.
با پوشاندن درب یا حوله کاغذی و مایکروویو به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که تا مغزش گرم شود، دوباره گرم کنید.
با تشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر