
19 تیر
آشپزی با مایکروویو
In: مقالات
آشپزی با مایکروویو
اشعه ها در داخل فر توسط یک لوله الکترونی به نام مگنترون تولید می شوند.
آنها در داخل فلز داخلی اجاق منعکس می شوند که توسط مواد غذایی جذب می شوند.
مایکروویوها باعث می شوند که مولکول های آب در مواد غذایی لرزش کنند و گرمائی را می خورند که غذا را پخته می کند.
به همین دلیل غذاهایی که آب زیادی دارند، مانند سبزیجات تازه، سریعتر از سایر غذاها می توانند پخته شوند.
انرژی مایکروفر (مایکروویو) به محض جذب مواد غذایی به گرما تغییر می یابد و مواد غذایی را “رادیواکتیو” یا “آلوده” نمی کند.
گرچه گرما به طور مستقیم در غذا تولید می شود، اجاق های مایکروویو مواد غذایی را از “داخل بیرون” نمی پزند.
هنگامی که غذاهای غلیظ پخته می شوند، لایه های بیرونی در درجه اول توسط مایکروویو گرم می شوند
و پخته می شوند، در حالی که داخل آن عمدتا زود تر پخته می شود.
پخت و پز مایکروویو می تواند از کارآیی بیشتری نسبت به آشپزی معمولی برخوردار باشد.
زیرا غذاها سریعتر می پزند و انرژی فقط غذا را گرم می کند.
پخت و پز مایکروویو بیش از پخت و پز معمولی باعث کاهش ارزش غذایی غذاها نمی شود.
در حقیقت، غذاهای پخته شده در مایکروویو ممکن است بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی خود را حفظ کنند.
زیرا غذاها در اجاق های مایکروویو می توانند سریعتر و بدون اضافه کردن آب طبخ شوند.
از ظروف شیشه ای، کاغذی، سرامیکی یا پلاستیکی در پخت و پز مایکروویو استفاده می شود.
بعضی از ظروف پلاستیکی نباید در مایکروویو مورد استفاده قرار گیرند زیرا در اثر حرارت غذای داخل آنها ذوب می شود.
معمولاً از قابلمه های فلزی یا فویل آلومینیومی نیز نباید در اجاق مایکروویو استفاده شود.
زیرا اشعه ها از این مواد منعکس شده اند و باعث می شود مواد غذایی به طور یکنواخت پخته شوند و احتمالاً به فر آسیب می رسانند.
دستورالعمل هایی که با هر اجاق مایکروویو ارائه می شود، انواع ظروف مورد استفاده را نیز نشان می دهد.
آنها همچنین نحوه تست ظروف را بررسی می کنند که آیا می توان از آنها در اجاق های مایکروویو استفاده کرد یا خیر.
جلوگیری از صدمات ناشی از آب فوق گرم در اجاق های مایکروویو
FDA گزارش هایی را در گذشته از سوختگی های جدی پوست یا صدمات پوستی در اطراف دست و صورت افراد در نتیجه
فوران آب داغ از فنجان پس از گرم شدن بیش از حد در اجاق مایکروویو دریافت کرده است.
کاربران باید موارد احتیاط و توصیه های مندرج در دفترچه راهنمای دستورالعمل اجاق مایکروویو را بطور ویژه در مورد زمان
گرمایشی رعایت کنند.
کاربران هنگام تعیین بهترین تنظیمات زمان برای گرم کردن آب تا دمای مطلوب، باید اطمینان حاصل کنند که از زمان های
گرمایش توصیه شده بیشتر نیستند.
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:dgmicro, آشپزی با مایکروویو, اطلاعات مایکروویو, انواع مایکروفر, خرید اینترنتی مایکروفر, خرید مایکروفر, دیجی مایکرو, مایکروفر, مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر