
کیک مرغ در فر
کیک مرغ در فر
شما باید این دستور پخت پای مرغ خانگی را امتحان کنید!
غذای راحتی خالص که به همان اندازه که به نظر می رسد طعم خوبی دارد. یک فیلینگ مرغ غنی و خامه ای، که در زیر پوسته قرار گرفته است خیلی خوب!
کیک مرغ خانگی
این کیک مرغ خوش طعم واقعا چیز خاصی است! همه مواد ساده
با هم به یک کیک فوق العاده خوشمزه و خوش طعم تبدیل می شوند.
این غذای راحتی در بهترین حالتش است. پر کردن عمیق و خوشمزه
با لابه کره ای پوشانده شده است که در فر پخته شده است
بچه ها و بزرگسالان این غذا را دوست خواهند داشت!
طعم کیک مرغ خانگی بسیار بهتر از فروشگاهی است!
شگفت زده خواهید شد که چگونه چند ماده اصلی
ما با هم ترکیب می شوند تا این غذای خوشمزه را درست کنند!
موادغذایی
- ½ فنجان کره بدون نمک 1 چوب
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر خرد شده
- ¾ فنجان آرد همه منظوره
- 3 فنجان آب مرغ کم سدیم
- ¼ فنجان خامه غلیظ
- 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
- ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 3 فنجان مرغ پخته خرد شده
- 2 فنجان سبزیجات مخلوط منجمد ذوب شده
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- 2 کراست کیک یخچالی
- 1 تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری آب
دستورالعمل
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک بشقاب پای را کنار بگذارید.
کره را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی که روی حرارت متوسط قرار داده اید ذوب کنید.
½ فنجان کره بدون نمک پیاز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید
تا شفاف شود. سیر را هم بزنید و حدود 30 ثانیه تفت دهید تا معطر شود.
1 پیاز، 3 حبه سیرآرد را هم زده و با هم زدن مدام تفت دهید
تا طلایی شود. آب مرغ را کم کم داخل آن بریزید. به جوش بیاورید،
بجوشانید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود، حدود 5 دقیقه.
¾ فنجان آرد همه منظوره، 3 فنجان آب مرغ خامه، آویشن،
نمک، فلفل، مرغ، سبزیجات و جعفری را اضافه کنید. خوب هم بزنید.
طریقه پر کردن پای قابلمه مرغ در فر سفید هلندی.
اولین لایه کیک را در کف بشقاب قرار دهید.
با قاشق داخل فیلینگ بریزید و لایه دوم دوم را روی آن قرار دهید.
لبه ها را کوتاه و جمع کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید.
با برس شستشوی تخم مرغ را روی پوسته پای بمالید و چند شکاف در بالای کیک برش دهید.
کیک مرغ در فر قرار گیرد و حرارت را تا 375 درجه فارنهایت کاهش دهید.
به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که لایه اول طلایی و ترد شود بپزید.
اجازه دهید 10-15 دقیقه قبل از برش خنک شود.
نکات
مرغ: به جای مرغ، از مقدار مساوی از بوقلمون پخته خرد شده
یا مکعبی استفاده کنید راهی خوشمزه برای استفاده از باقی مانده شکرگزاری!
سبزیجات: از 2 فنجان سبزیجات تازه خرد شده به جای سبزیجات
یخ زده استفاده کنید. برای تنوع بیشتر از سبزیجات دلخواه خود استفاده کنید.
من کلم بروکلی و پیاز مروارید را دوست دارم! نحوه نگهداری:
کیک مرغ در فر را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز یا در فریزر تا 2 ماه نگهداری کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر