
تارت گاناش شکلاتی کاراملی در مایکروویو
تارت گاناش شکلاتی کاراملی در مایکروویو
این تارت گاناش شکلاتی کاراملی نمکی خیلی خوب است. اما بهتر است آن را تست کنید!
نه تنها فوق العاده خوشمزه است، بلکه بدون گلوتن است و نیازی به پخت ندارد! این دسر می تواند
یک وعده شگفت انگیز برای یک تعطیلات یا جشن باشد. اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه درست می شود!
موادغذایی
- 15 خرمای بزرگ، بدون هسته (15 خرمای بزرگ 1 فنجان یا 270 گرم بدون هسته می دهد)
- 1 ½ فنجان گردوی خام (اگر بدون مغز باشد، می توانید از جو دوسر استفاده کنید)
- 1/4 فنجان کاکائو یا پودر کاکائو (شیرین نشده)
- 1 پیمانه نمک دریا
- کارامل
- 15 خرمای بزرگ، بدون هسته (15 خرمای بزرگ)
- 1/4 فنجان خامه نارگیل کنسرو شده
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- گاناش
- 1 فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین
- 1/3 فنجان خامه نارگیل کنسرو شده
- نمک دریای پوسته پوسته (مانند مالدون)
دستورالعمل
اگر از یک تابه پای سنتی 9 اینچی یا یک تابه مربعی 8×8 استفاده میکنید، آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، مطمئن شوید
که همه طرفها پوشانده شده است و کاغذ روغنی بریده شده است تا از همه طرف صاف باشد. اگر از تابه تارت
8 یا 9 اینچی استفاده می کنید، آن را به خوبی روغن بزنید (ترجیحا با روغن آووکادو، نه روغن نارگیل، زیرا به راحتی یخ می زند و سفت می شود).
تمام خرماهای خود را با قرار دادن آنها در 2 کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت (جدا شده برای پوسته و کارامل)
و پوشاندن آنها با آب جوش آماده کنید. به مدت 10 دقیقه بدون درب آن را کنار بگذارید تا نرم شود.
در یک غذاساز، گردو، کاکائو یا پودر کاکائو و نمک و حبوبات را اضافه کنید تا یک وعده غذایی خوب به دست آید. یک کاسه خرما را آبکش کنید،
اگر هستههای آن از قبل بود آن را بردارید و به غذاساز اضافه کنید. این کار را تا زمانی که کاملا ترکیب شوند در حدود 1 دقیقه انجام دهید.
مخلوط کراست را به تابه خود منتقل کنید و با دست های تمیز آن را به طور یکنواخت
در ته و کناره های تابه فشار دهید. به فریزر منتقل کنید تا 30 دقیقه بماند.
کارامل: کاسه غذاساز خود را پاک کنید. باقی مانده خرماها را آبکش کرده و در غذاساز بریزید.
1/4 فنجان (60 میلی لیتر) خامه نارگیل (در صورت تغییر تعداد وعده های پیش فرض، مقدار آن را تنظیم کنید)،
وانیل و نمک اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید. چند بار مکث کنید تا کناره های غذاساز خراشیده شود
و به مخلوط کردن ادامه دهید تا رنگ مخلوط روشن شود و بسیار غلیظ و یکدست شود. کراست را از فریزر خارج کرده
و فیلینگ کاراملی را به کراست اضافه کنید. در یک لایه صاف پهن کنید و در حین آماده کردن گاناش به فریزر برگردانید تا خودش را بگیرد.
گاناش: 1 اینچ آب را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بجوشانید.
چیپس های شکلات را به همراه 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) خامه نارگیل به یک کاسه شیشه ای یا فلزی کوچک اضافه کنید
(در صورت تغییر تعداد وعده های پیش فرض، مقدار آن را تنظیم کنید). کاسه را با دقت روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید.
حرارت دهید، گاهی اوقات با یک قاشق یا قاشق هم بزنید تا کاملا ذوب و ابریشمی شود (5 دقیقه). همچنین می توانید
مخلوط شکلات در مایکروویو را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت با افزایش 20 ثانیه ذوب کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید.
تارت را از فریزر خارج کرده و گاناش شکلاتی را روی لایه کارامل بریزید.
لایه رویی شکلات را صاف کنید و در فریزر بگذارید تا حداقل 1 ساعت یا به اندازه یک شب بماند.
پس از سفت شدن، آن را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تارت برای حدود 15 دقیقه گرم شود البته می توانید
تارت گاناش در مایکروویو را به مدت 1 دقیقه گرم کنید و سپس سعی کنید روکش بیرونی تارت را بردارید.
اگر چسبید، بگذارید کمی بیشتر گرم شود. اگر از قالب پای یا ظرف پخت 8×8 اینچی استفاده می کنید، به سادگی تارت
را از ظرف خارج کرده و برای سرو برش دهید. گزینه ای برای تزئین رویه با گرد و غبار اضافی کاکائو و/یا نمک دریایی پوسته پوسته مانند مالدون.
اگر فوراً غذا نخورید، خنک نگه دارید. باقی مانده ها را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
تهیه این تارت چه بدون پخت و چه در مایکروویو بسیار آسان و ساده است.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر