درست کردن گوشت توپی در فر
درست کردن گوشت توپی در فر
این یک دستور ساده و سریع از تهیه ی این غذای سنتی است.
شما میتوانید متناسب با سلیقه ی خودتان و متناسب با ذایئقه تان مواد لازم را تغییر دهید و یا مقدارش را کم و زیاد کنید.
مواد لازم:
- 1 کیلوگرم گوشت گاو، به قطعات 2 سانتی متری برش دهید
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز، خرد شده
- بیکن، خرد شده
- قارچ دکمه ای 500 گرمی، نصف شده
- 4 حبه سیر کامل، پوست کنده
- 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 2 فنجان (500 میلی لیتر) ماسل گوشت گاو
- 1 فنجان (250 میلی لیتر) آب لیمو
- 2 شاخه آویشن تازه
- 3 برگ بو
- کره 50 گرم 2
- فنجان (300 گرم) آرد
- 1/2 فنجان (45 گرم) پارمزان
- 3/4 فنجان (185 میلی لیتر) شیر
دستور العمل:
یک کیلوگرم گوشت گاو گوشت قهوه ای، به قطعات خرد شده 2 سانتی متری، با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت متوسط قرار دهید.
1 عدد پیاز ، خرد شده ، بیکن ، خرد شده ، قارچ دکمه ای 500 گرمی ، نصف شده و 4 حبه سیر را اضافه کرده ، پوست بگیرید و بپزید تا نرم شود.
2 قاشق غذاخوری آرد ساده را بهم بزنید.
گام 2
2 فنجان (500 میلی لیتر) آب گوشت گاو ، 1 فنجان (250 میلی لیتر) شراب قرمز ، 2 شاخه آویشن تازه و 3 برگ بو اضافه کنید.
بگذارید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید ، گوشت گاو را اضافه کرده و 1 و نیم ساعت روی آن را بپزید.
قاشق را در ظرف 2 لیتری (8 فنجانی) در فر قرار دهید.
مرحله 3
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 50 گرم کره را به 2 فنجان (300 گرم) آرد بریزید و ورز دهید.
1/2 فنجان (45 گرم) پارمزان و 3/4 فنجان (185 میلی لیتر) شیر را بهم بزنید.
گرد هم بیاورید و رول کنید و به 20 توپ مساوی تقسیم کنید. روی گوشت گاو قرار دهید. 20 دقیقه بپزید.
نکته!
این یک دستور ساده و سریع از تهیه ی این غذای سنتی بود.
شما میتوانید متناسب با سلیقه ی خودتان و متناسب با ذایئقه تان مواد لازم را تغییر دهید و یا مقدارش را کم و زیاد کنید.
برای طعم دار شدن گوشت هم ادویه را فراموش نکنید.
این دستور، دستور اصلی غذای محلی عربی بود ولی شما میتوانید از ادویه( نمک و فلفل و…) در آن استفاده کنید.
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر