درست کردن پودینگ هات چاکلت در فر
درست کردن پودینگ هات چاکلت در فر
بهترین دسر برای سرو در یک روز سرد، این پودینگ پخته شده با شکلات داغ یک رویای دوستداران شکلات است و با بستنی کاملاً خوشمزه سرو می شود.
مواد لازم:
- ½ فنجان کره
- 100 گرم شکلات
- 1 فنجان شکر
- 4 تخم مرغ بزرگ
- 2 فنجان ارد
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¾ فنجان پودر کاکائو
- ½ فنجان قهوه داغ
- 1 قاشق چایخوری وانیل
برای شربت:
- 1 فنجان آب
- 2/3 فنجان شکر
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- کره 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت را چرب کنید.
شکلات و کره را با هم ذوب کنید سپس اجازه دهید کمی خنک شود.
تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا کمرنگ و نرم شود.
مخلوط شکلات سرد را هم بزنید. مواد خشک را در مخلوط شکلات الک کنید.
قهوه داغ و وانیل را مخلوط کنید. مایه را در ظرف آماده شده ریخته و در فر قرار دهید.
اجازه دهید به مدت 25-30 دقیقه بپزد تا زمانی که خلال دندان داخل آن فرو میکنید مواد به خلال نچسبد و تمیز بماند.
در حالی که پودینگ در حال پخت است، تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده و بگذارید تا دم بکشد.
اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
شربت را به محض بیرون آمدن از فر، روی آن بریزید و اجازه دهید تا جذب شود.
با خلال دندان می توانید چند سوراخ در پودینگ بزنید تا شربت به درستی خیس بخورد.
اجازه دهید پودینگ به مدت 10 دقیقه بماند و سپس با بستنی سرو کنید.
اطلاعات تغذیه و کالری پودینگ شکلاتی:
- 309 کیلوکالری
- کربوهیدرات ها: 46 گرم
- پروتئین: 7 گرم
- چربی: 11 گرم
- چربی اشباع شده: 4 گرم
- کلسترول: 95 میلی گرم
- سدیم: 43 میلی گرم
- پتاسیم: 145 میلی گرم
- فیبر: 5 گرم
- شکر: 26 گرم
- ویتامین A: دو میلی گرم
- ویتامین c: یک میلی گرم
- کلسیم: 54 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر