04 اسفند
پختن هات داگ در فر
In: طبخ غذا
پختن هات داگ در فر
درست کردن بهترین هات داگ به معنای دانستن روش مناسب برای پخت هات داگ است، چه آن را کباب کنید، بپزید، با مایکروویو انجام دهید یا آن را با آتش سرخ کنید.
در اینجا همه چیزهایی که شما باید درباره ی درست کردن هات داگ بدانید وجود دارد.
چگونه یک هات داگ ایده آل درست کنیم؟
در طول چند سال گذشته، ما یکی دو چیز در مورد چگونگی پخت و پز هات داگ کامل آموخته ایم و دوست داریم برخی از دانش هات داگ خود را با شما به اشتراک بگذاریم.
اکنون می دانیم که آشپزخانه شما احتمالاً مجهز به فر صنعتی و با درجه حرارت دو درجه مانند نمونه در رستوران ها نیست.
اما مشکلی نیست! هات داگ معروف فست فودی می تواند در خانه به همان خوشمزگی بیرون باشد.
در اینجا نحوه طبخ هات داگ کامل آورده شده است.
مرحله اول
چیدن ایده آل است البته اولین قدم این است که با بهترین ها شروع کنید و بهترین گوشت هات داگ را تهیه کنید.
گوشت با کیفیت در طعم نهایی بسیار تاثیر گذار است و مهم ترین قدم همین است.
مرحله دوم
آن را بپزید!
از سرخ کردن در تابه، کباب کردن، استفاده از فر یا حتی در مایکروویو ، روش های بی شماری برای پختن یک هات داگ وجود دارد، اما کدام یک خوشمزه ترین است؟
خبر خوب این است که مهم نیست که چطور آن را طبخ کنید.
روش پخت و پز خود را انتخاب کنید و ما بهترین توصیه های خود را از آنجا به شما می دهیم.
هات داگ با کمک فر
هات داگ های کوره ای در کوره های فر جایگزین مناسبی برای کباب کردن است زیرا می توانید مانند کباب کردن آنها را قهوه ای کنید.
فر را از قبل با دمای 400 درجه گرم کنید و هات داگ های خود را در یک تابه یا سینی قرار دهید.
می توانید از یک ظرف تابه، یک ماهیتابه یا حتی یک سینی پخت استفاده کنید (به شرطی که لبه ای برای گرفتن آب داشته باشد).
برای تمیز کردن آسان ظرف را با فویل بپیچانید.
به مدت 15 دقیقه بپزید و هات داگ های خود را زیر نظر داشته باشید.
با دیدن اینکه کمی شروع به قهوه ای شدن و حلقه شدن می کنند، می دانید که کار آنها تمام شده است و کامل پخته اند.
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:پختن هات داگ در فر, دیجی مایکرو, غذا در فر اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر