دستور پخت نان زاپف (Zapf)
دستور پخت نان زاپف (Zapf)
دستور پخت نان زاپف (Zapf) ، سوئیس
یکی از زیباترین کشورهای جهان است. علاوه بر زیبایی و طبیعت بکر، بهترین نان های دنیا را نیز دارد.
سوئیس کارآمدترین و بهترین کشور در زمینه تولید شکلات با برندهای معتبر جهانی،
غذا، سفارش، ساعت و حمل و نقل در سراسر جهان است. به طور کلی، سوئیس کشوری است
که همه دوست دارند در آن زندگی کنند یا یک بار به آن سفر کنند. فرهنگ غذایی سوئیسی ها
آمیزه ای از فرهنگ سایر ملل اروپایی است. سوئیس بهترین نان جهان را تولید می کند.
صنعت نان در این کشور یکی از راه های درآمدزایی برای بسیاری است. علاوه بر سوئیس،
فرانسوی ها، آلمانی ها و ایتالیایی ها نیز نان های بسیار خوشمزه و لذیذ درست می کنند.
با این حال، در بین این کشورها، سوئیس به نان معروف است. در این کشور انواع نان تهیه و تولید می شود
که معروف ترین و بهترین آنها نانی به نام زاپف است.
در ادامه با مواد اولیه و دستور پخت آن آشنا خواهید شد.
موادلازم:
- 500 گرم آرد همه منظوره
- ¾ قاشق غذاخوری نمک
- 8گرم مخمر خشک فعال
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 60گرم کره، ذوب شده
- شیر ولرم 300 میلی لیتر
- 1 زرده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید تا روی خمیر بمالید
دستورالعمل ها:
کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. تابه را از روی حرارت بردارید
و شیر سرد را داخل تابه بریزید. اکنون مخلوط باید ولرم باشد.
مایه خمیر و شکر را مخلوط کرده و مقداری از شیر ولرم را به آن اضافه کنید. بگذارید
مخلوط بماند تا مخمر شروع به حباب زدن کند (5 تا 10 دقیقه).
در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تمام مواد دیگر را اضافه کنید.
وقتی خمیر جمع شد، آن را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید و حدود 10 دقیقه ورز دهید
تا یکدست و کشدار شود.
خمیر را در یک کاسه قرار دهید، با یک پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق
حدود 1 و نیم ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.
خمیر را از وسط نصف کنید و هر دو نیمه را به صورت رشته های بلند بغلتانید.
خمیر را به صورت زاپف ببافید. همچنین آموزش های آنلاین زیادی وجود دارد.
کره زاپف را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید.
تخممرغ را به آرامی روی نان بشویید، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید.
قبل از اینکه کره زاپف را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (395 فارنهایت)
به مدت حدود 35 دقیقه بپزید، یک لایه دیگر از تخم مرغ را بشویید. به پایین Zapf خود ضربه بزنید،
نان پس از اتمام کار توخالی به نظر می رسد. ( با انواع فر مستر پلاس آشنا شوید)
نان زاپ را می توانید برای صبحانه در کنار اعضای خانواده یا یک شام مقوی برای مهمانان
ویژه خود با انواع پنیر، خامه، مربا، کره، عسل، سوسیس، کالباس، مرغ، کاکائو و کتلت سرو کنید.
همچنین می توانید این نان را به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی برای فرزندانتان در مدرسه
یا محل کار با انواع قهوه میل کنید.
نوش جان:دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر