
باور های درست یا غلط شما در مورد مایکروویو
باور های درست یا غلط شما در مورد مایکروویو
باور های درست یا غلط شما در مورد مایکروویو ، اکثر آن چه
که شما در مورد اجاق های مایکروویو خواندید درست نیست.در متن زیر چند باور مشترک و حقیقت پشت آن را می بینید.
1.آیا مایکروویو باعث سرطان می شود؟
این یکی از سوالات متداوم شما ، که سال ها در حال گردش است.مایکروویو ها با استفاده از تابش اشعه
ردایویی(RF)که در انتهای طیف الکترومغناطیس، یک تابش کم انرژی است عمل می کنند.این تابش در اطراف
شما، روز و شب وجود دارد،چه شما از این دستگاه استفاده کنید یا نه.RF تولید شده توسط این دستگاه
بیشتر از انواع روزمره ی شما متمرکز است اما به گفته انجمن جامعه سرطان آمریکا حتی در صورتی که به طور
منظم مورد استفاده قرار گیرد و در درون دستگاه باشد شمارا در معرض تهدید قرار نمی دهد.
آیا غذاهای پخته شده در ماکروویو خطرناک هستند؟
بعضی از مردم معتقد هستند مایکروویو مواد غذایی را رادیواکتیوی می کند در حالی که دیگران فکر می کنند
که مواد شیمیایی از ظروف گرم شده به درون غذا نفوذ می کند.در حالی که این گونه نیست این دستگاه ها
رادیواکتیو نیستند بلکه آن ها امواج الکترومغناطسی هستند بنابراین هیچ راهی برای رادیواکتیو کردن مواد غذایی
ممکن نیست.مایکروویو ها به مواد غذایی نفوذ می کنند و مولکول های آب و سایر مولکول های الکتریکی نامتقارن
را نوسان می دهند که مواد غذایی را گرم کنند.
آیا مایکروویو مواد مغذی را در مواد غذایی تخریب می کند؟
مواد مغذی هنگامی که در معرض گرما، بدون توجه به منبع قرار می گیرند. غذاهای پخت و پز در آب یا سایر مایعات
نیز می تواند مواد مغذی را از غذا بیرون بیاورد. طبق گفته هاروارد، از آنجا که مایکروویو بسیار سریع است و از مایع
بسیار کم استفاده می کند، مواد مغذی بیشتری از سایر روش های پخت و پز در مواد غذایی نگهداری می کند.
آیا آب میوه جات( DNA) را تغییر می دهد و گیاهان را می کشد؟
شما ممکن است پست هایی را که در اطراف رسانه های اجتماعی دیده می شود مشاهده کنید
که آزمایش علمی را برای مدارس نشان می دهد. این آزمایش ظاهرا ثابت کرده است که استفاده از مایکروویو برای
گرم کردن آب آن را به اندازه کافی برای کشتن یک گیاه تغییر می دهد.
مطالعه کنید: چرا دکمه های مایکروویو کار نمی کند؟
آیامایکروویو DNA را تغییر می دهد؟
نه. همانطور که قبلا ذکر شد، فقط با استفاده از مایکروویو، مولکول ها را درمواد غذایی دچار لرزش می کند و ساختار
مولکول ها را تغییر نمی دهد.
باتشکر،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر