چرا این غذاها را هرگز نباید در مایکرویوو گرم کنید
چرا این غذاها را هرگز نباید در مایکرویوو گرم کنید
چرا این غذاها را هرگز نباید در مایکرویوو گرم کنید ، مواردی زیادی
پیش می آید که غذا از وعده های قبلی باقی مانده باشد.
یا افراد غذای تهیه شده را برای استفاده به محیط کار یا تحصیل می برند
تا در وقت صرف غذا با گرم کن یا مایکروویو آن را گرم و مصرف کنند
اما باید دانست که در استفاده از مایکروویو برای گرم کردن مواد غذایی
باید اصولی را رعایت کرد، زیرا بی توجهی به برخی نکات خطر آفرین است.
به گفته متخصصان تغذیه گرم کردن بعضی غذاها در دستگاه هایی
چون مایکروویو به خصوص اگر در ظرف خوب بسته نشده باشد
یا دمای مواد غذایی بیش از حد بالا برود به دلیل تغییراتی که در دمای غذا پس از سردشدن
و مجدد گرم شدن به وجود می آید، سلامت غذا به خطر می افتد.
لیست غذاهایی که نباید از مایکروویو برای گرم کردن آنها استفاده کرد
- سیب زمینی را درون مایکروویو گرم نکنید
در ردیف مواد غذایی است که پس از پخته شدن در بار اول در صورتی
که در دمای اتاق سرد شده باشد، میتواند عامل مسمومیت غذایی در افراد شود،
با سرد شدن سیب زمینی در دمای اتاق امکان رشد باکتری بوتولیسم وجود دارد
به همین دلیل توصیه می کنیم که اگر قصد ندارید
سیبزمینی را بلافاصله بعد از پخته شدن مصرف کنید، تا مدت زمان استفاده،
آن را در یخچال نگهداری کیند، گرمکردن سیبزمینی پس از سردشدن در یخچال خطرآفرین نیست.
- شیر را درون مایکروویو گرم نکنید
در صورتی که قصد دارید به نوزاد شیر بدهید در مایکروویو گرم نکنید،
بهگزارش FDA تحقیقات نشان داده است که مایکروویو شیر و غذای بچه را بهصورت ناهمگون گرم میکند
و باعث به وجودآمدن نقاط داغ (Hot spots) میشود که میتواند دهان و گلوی کودک را بسوزاند.
برای ایمنی بیشتر، شیری را که میخواهید به کودک بدهید،
با روش بنماری (حرارت دادن غیرمستقیم با بخار آب) روی اجاق گاز گرم کنید
- قارچها را درون مایکروویو گرم نکنید
دسته دیگری از سبزیجات هستند که هرگز نباید گرم کنید.
قارچها بعد از اینکه گرم میشوند بهعلت ریزمغذیهایی که دارند
میتوانند باعث بههمریختن معده شوند. پس بهتر است قارچ را در یک وعده مصرف کنید
و برای بعد نگه ندارید.
درصورتیکه قارچ را در دمای اتاق رها کنید، ممکن است باکتری هم روی آن رشد کند.
- برنج را درون مایکروویو گرم نکنید
در صورتی که در دمای اتاق سرد شده باشد،
ممکن است حاوی اسپور باکتریهایی باشد که میتوانند
تقسیم و باعث مسمومیت غذایی شوند. گذاشتن برنج در مایکروویو نمیتواند
این باکتریها را بکشد، پس بهتر است یا برنج را فورا بخورید یا آن را در یخچال قرار دهید.
در این صورت میتوانید آن را دوباره گرم کنید.
از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر