
11 دی
چرا گرم کردن آب در مایکروویو خطرناک است؟
In: مقالات
چرا گرم کردن آب در مایکروویو خطرناک است؟
گزارش هایی مبنی بر مجروح شدن افراد هنگام استفاده از مایکروویو برای جوشاندن آب وجود دارد.
این امر به این دلیل است که آب گرم شده در اجاق مایکروویو می تواند بالاتر از دمای معمولی جوش گرم شود.
دلیل علمی:
در یک آشپزخانه متوسط ، اگر بخار آب یا هوا وجود داشته باشد ، آب در دمای 100 درجه سانتیگراد جوش می آید.
اما در صورت عدم وجود حباب ، آب می تواند بیش از 100 درجه گرم شود.
این امر به این دلیل اتفاق می افتد که برخلاف شعله ایی که کتری یا قابلمه را گرم می کند ، مایکروویوها از داخل لیوان عبور می کنند و مستقیماً آب را گرم می کنند و باعث داغ تر شدن ظرف آن می شوند.
گرم کردن ظرف باعث ایجاد مقدار کمی گرم شدن موضعی شده و شروع به جوش آمدن در یک ناحیه کوچک و هم زدن آب می کند.
گرم کردن ظرف باعث ایجاد مقدار کمی گرم شدن موضعی شده و شروع به جوش آمدن در یک ناحیه کوچک و هم زدن آب می کند.
ظروف مایکروویو معمولاً صاف تر از کتری ها یا قابلمه ها هستند ، بنابراین حباب هوا به طرفین نمی چسبد و آب جوش نمی آید و باعث ناپایداری آن می شود.
به گفته دانشمندان دانشگاه نیو ساوت ولز ، یک لیتر که یک درجه از آن گرم شده است ، می تواند ناگهان تقریباً سه لیتر بخار تولید کند.
این باعث می شود آب به شدت جوش بیاید و ظرف آن منفجر شود.
در صورت افزودن پودری مانند قهوه یا جسم برای هم زدن آن ، آب نیز می تواند منفجر شود.
در صورت افزودن پودری مانند قهوه یا جسم برای هم زدن آن ، آب نیز می تواند منفجر شود.
اگر آب متلاشی شود، یک راه حل این است که یک همزن چوبی یا چیز غیر فلزی را در آب قرار دهید تا به انتشار انرژی در گرمایش در مایکروویو کمک کند.
باتشکر،دیجی مایکرو
برچسبها:پخت اسان, پخت سریع, خرید اینترنتی مایکروفر, دیجی مایکرو, غذا با مایکروویو, گرم کردن آب در مایکروویو, مایکروفر, مایکروفر پاناسونیک, مایکروفر سامسونگ, مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر