
چرا بهتر است از فر استفاده کنیم؟
چرا بهتر است از فر استفاده کنیم؟
کوره های برقی(فر ها) یا مایکروویو ها قطعاً از زمان معرفی تاکنون بسیار تغییر کرده اند، بسیاری از مردم واقعاً میزان محبوبیت آنها را پیش بینی نکرده اند.
آشپزی همیشه به شدت با اجاق گاز همراه است اما اجاق های برقی یا همان فر ها سهم بسیار زیادی از بازار را دارند.
مزایای زیادی وجود دارد که با داشتن اجاق برقی برای یک چیز گرمای بسیار مناسب تری ایجاد می کنید.
وقتی نوبت به پخت می رسد، که همیشه در قسمت پایین اجاق برقی انجام می شود، می توانید جریان یکنواخت گرما را از طریق عنصر بدست آورید
که مدیریت پخت با اجاق برقی را بسیار آسان تر می کند.
یکی از اصلی ترین انتقادها در مورد اولین اجاق های برقی دمای ناهموار آنها بود اما با گذشت زمان ثابت شد،
به این معنی که اجاق های برقی امروزی برای پخت بسیار مناسب هستند.
آنها دارای مزایای بسیار خوبی نسبت به نمونه های گازی خود هستند زیرا افت دما به دلیل مسائلی بسیار کمتر است.
از آنجا که آنها گرمای بسیار نرمتری را ایجاد می کنند، دیدن مواردی مانند غذای سوخته به دلیل گرمای شدید، مسئله بسیار کمتری خواهد بود.
فضای داخلی کوره برقی نیز از رطوبت کمتری برخوردار است که به پخت بهتر آن نیز کمک می کند.
با یک کوره برقی می توانید دمای هوا را به طور موثرتری دستکاری کنید و دستیابی به سطح طلایی اغلب راحت و دلخواه را آسان تر کنید.
نتیجه گیری:
بنابراین، پخت با اجاق برقی یا فر بسیار آسان تر از استفاده از گاز است، اما این بدان معنا نیست که شما هنوز هم بارها و بارها با مشکل روبرو نخواهید شد.
اما این نباید شما را نگران کند زیرا می توانید با چند نکته و ترفند ساده کار خود را راحت کنید.
ما لیستی از نکات و ترفندها را برای شما آماده کرده ایم تا بتوانید پخت غذای مورد علاقه شما را بسیار آسان کند.
شاید این را متوجه نشوید اما بسیاری از چیزهای کوچک می توانند بر موفقیت پخت شما تأثیر بگذارند،
بیایید نگاهی به برخی از نکات و ترفندهای زیر بیندازیم:
برخی از افراد ادعا می کنند ذرات موجود در فویل می توانند طعم غذا را در فر یا مایکروویو فلزی کنند.
هیچ تحقیق واقعی وجود ندارد که نشان دهد این درست است اما بسیاری از مردم معتقدند که فویل می تواند بر طعم هر غذایی که بپزید تأثیر بگذارد.
فویل می تواند به جلوگیری از قهوه ای شدن بیش از حد ظروف کمک کند، بنابراین هنوز هم باید از آن استفاده کنید
هرچه زمان غذای شما در فویل باشد، ذرات کمتری جذب می شود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر