کدام ظرف های غذایی برای مایکروویو بی خطر هستند؟
کدام ظرف های غذایی برای مایکروویو بی خطر هستند؟
با مطالعه ی این پست درمی یابید که کدام مواد برای مایکروویو مناسب هستند و از کدام یک باید اجتناب کنید.
برخی از مواد در مایکروویو خوب هستند و برخی از آنها خوب نیستند.
متخصصانی را پیدا خواهید کرد که می گویند از هیچ پلاستیکی نباید در مایکروویو استفاده شود.
اولگا نایدنکو، Ph.D. ، دانشمند گروه کار محیط زیست، یک سازمان تحقیقات بهداشتی، می گوید:
“این ماده حاوی مواد شیمیایی است که ممکن است هنگام گرم شدن غذا به داخل غذا نفوذ کند.”
با این حال، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) معتقد است که پلاستیک هایی با برچسب “امن برای مایکروویو” برای استفاده در مایکروویو مناسب هستند.
مایکل هرندون، سخنگوی FDA می گوید:
“هیچ مطالعه ای پیامدهای سلامتی کوتاه مدت یا بلند مدت را در اثر حرارت دادن پلاستیک های سالم در مایکروویو نشان نداده است.”
حرف آخر؟
در حال حاضر، یک نظر دقیق و کلی وجود ندارد.
اگر استفاده از پلاستیک را انتخاب کردید، به آنهایی که برچسب “ایمن در مایکروویو” دارند توجه کنید و خریداری کنید (اما در هنگام گرم شدن اجازه ندهید که پلاستیک غذای شما را لمس کند).
اگر احتیاط می کنید، از ظروف شیشه ای یا سرامیکی با علامت های “ضد حرارت” یا “ضد مایکروویو” استفاده کنید.
ظروف شیشه ای و سرامیکی بشقاب های کاغذی، حوله ها و دستمال ها کاغذ مومی و روغنی در ارجعیت قرار دهید
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف ظروف با رنگ یا تزئینات فلزی کاسه ها، بشقاب ها و سینی های عایق بندی شده با فوم نیز باید با توجه به علامت ایمنی خریداری کنید.
90 ثانیه تمیز کنید
برای شل شدن لکه ها و آلودگی های مایکروویو خود ، این روش را امتحان کنید:
یک کاسه آب و آبلیمو را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بالا گرم کنید، سپس فر را با محلول تهیه شده از 1 فنجان آب و 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین تمیز کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر