
تفاوت مایکروویو سولو و گریل چیست؟
تفاوت مایکروویو سولو و گریل چیست؟
تفاوت مایکروویو سولو و گریل چیست؟ اجاق مایکروویو یک وسیله آشپزخانه بسیار مفید برای پخت و پز غذاهای سالم است .
و با استفاده از گرمای خشک و شدید است که از طریق اشعه مایکروویو تولید می شود.
این تشعشع، مولکول های موجود در مواد غذایی را تحریک می کند و آنها را از یک طرف به طور یکنواخت گرم می کند.
در مقابل کباب کردن، که مستقیماً از شعله انرژی خود را تأمین می کند میباشد.
اجاق های مایکروویو در بازار انواع مختلفی وجود دارد که از بین آنه اسولو به ابتدایی ترین آنها اشاره شده است،
در حالی که اجاق های مایکروویو گریل از مواردی هستند که امکان کباب کردن مواد غذایی را فراهم می کنند.
در این مقاله سعی شده است به تفاوت بین اجاق های مایکروویو سولو و کوره (گریل) اشاره شود.
تفاوت اصلی:
اجاق های مایکروویو انفرادی (سولو) عملکردهای اصلی تأمین گرمای خشک برای پخت و پز سریع غذا و کارآیی مواد را انجام می دهند.
هرچند که در تهیه مواد غذایی واضح و قهوه ای ناتوان هستند. آنها بیشتر برای پخت و پز عمومی و گرم کردن دوباره غذا به طور موثر استفاده می شوند.
اجاق مایکروویو گریل دارای مش سیمی به نام کوره ای است که درون حفره فر قرار داده شده است که گرمای اضافی لازم برای تهیه مواد خوراکی قهوه ای و ترد را تأمین می کند.
بنابراین، اجاق مایکروویو انفرادی می تواند اثر سرمازدگی را گرم کرده و تولید کند، اما اگر می خواهیدغذا پخته شود، به یک مایکروویو نیاز دارید که کوره اضافی نیز داشته باشد.
مایکروویو انفرادی-دیجی مایکرو
به طور خلاصه:
تفاوت بین اجاق مایکروویو سولو و گریل:
• یکی از تفاوت های قابل توجه بین اجاق های مایکروویو انفرادی و گریل، صفحه کوره اضافی برای تأمین حرارت اضافی برای مواد غذایی است.
این کوره برای تهیه و پخت کامل مواد غذایی ایده آل است.
• اگر دستگاهی برای گرم کردن و پخت و پز عمومی میخواهید، اجاق های مایکروویو انفرادی خوب میباشند.
• اما اگر به پخت کامل غذا و کباب کردن نیاز دارید، به گرمای اضافی اجاق مایکروویو گریل نیاز دارید.
باتشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر