الزامات مایکروویو چیست؟
الزامات مایکروویو چیست؟
مایکروویو ها با استفاده از مایکروویو( منظور اشعه ی مایکروویو است)،
نوعی تابش الکترومغناطیسی شبیه امواج رادیویی، غذا را گرم می کنند.
اشعه مایکروویو دارای سه ویژگی است که به آنها امکان می دهد در پخت و پز استفاده شوند:
- توسط فلز منعکس شده
- آنها از شیشه، کاغذ، پلاستیک و مواد مشابه عبور می کنند.
- جذب غذاها می شوند
اشعه هایی به نام مگنترون در داخل اجاق مایکروویو تولید می کنند.
مایکروویو از فضای فلزی اجاق منعکس می شود و باعث لرزش مولکول های آب در غذا می شود.
این لرزش منجر به اصطکاک بین مولکول ها می شود، که باعث تولید گرما در پخت غذا می شود.
خطرات و مزایای مایکروویو
مایکروویوها تشعشعات غیر یونیزه کننده هستند،
بنابراین خطرات مشابه پرتوهای ایکس یا انواع دیگر پرتوهای یونیزان را ندارند.
اما، اشعه مایکروویو می تواند بافت های بدن را به همان روشی که غذا را گرم می کند، گرم کند.
قرار گرفتن در معرض سطوح بالای مایکروویو می تواند باعث سوختگی پوست یا آب مروارید شود.
درباره اتفاقاتی که برای افراد در معرض سطح پایین مایکروویو رخ می دهد، کمتر شناخته شده است.
برای اطمینان از ایمنی اجاق های مایکروویو، تولیدکنندگان ملزم هستند گواهی کنند
که محصولات اجاق مایکروویو آنها از استاندارد ایمنی پرتوی سختگیرانه ایجاد شده و توسط FDA استفاده می کنند.
انرژی مایکروویو در شرایط خوب و با وجود سالم بودن مایکروویو نشت نخواهد کرد.
مایکروویو آسیب دیده ممکن است خطر نشت انرژی مایکروویو را ایجاد کند.
در صورتی که اجاق مایکروویو شما به لولا، قفل یا مهر و موم درب آن آسیب وارد شده باشد
یا درب به درستی باز یا بسته نشود، برای کمک با سازنده مایکروویو خود تماس بگیرید.
و حتما در نزدیک ترین زمان ممکن آن را تعمیر کنید.
این موضوع خیلی مهم است.
قوانین، مقررات و استانداردها
تولیدکنندگان محصولات ساطع کننده الکترونیکی، مسئول انطباق با قانون فدرال غذا، دارو و لوازم آرایشی (FFDCA)،
و کنترل الکترونیکی تابش محصولات هستند.
تولیدکنندگان مایکروویو ها مسئولیت انطباق با کلیه الزامات قابل اجرا را دارند.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر