نکات ایمنی مایکروویو چیست؟اطلاعات مایکروویو
نکات ایمنی مایکروویو چیست؟اطلاعات مایکروویو
نکات ایمنی مایکروویو چیست؟اطلاعات مایکروویو ، اجاق های مایکروویو
در صورت استفاده صحیح از آنها ایمن هستند.اما مردم دچار سوختگی و در مواردى،
سایر صدمات ناشی از تشعشعات مایکروویو، به ویژه در مواردی که شامل استفاده یا نگهداری نادرست است، شده اند.
بنابراین، همیشه از اجاق گاز خود به درستی استفاده کنید.تا آسیب نبینید ما در ادامه به نکات مهمی اشاره خواهیم کرد
که امیدواریم برای شما کمک کننده باشد.با ما همراه باشید.
چگونه مایکروویو ها طبخ می کنند؟
ابتدا بدانید که مایکروویوها، امواج واقعی تولید شده توسط این اجاق ها، نوعی تابش الکترومغناطیسی هستند.
این امواج باعث لرزش مولکولهای آب در مواد غذایی می شوند.این ارتعاشات، به نوبه خود، گرما را در طبخ غذا ایجاد می کنند.
امواج توسط یک لوله خلاء درون اجاق گاز به نام مگنترون تولید می شوند. آنها درون داخلی فلزی اجاق گاز منعکس می شوند.
می تواند از شیشه، کاغذ، پلاستیک و مواد مشابه عبور کند؛ و توسط مواد غذایی جذب می شوند.مایکروویو ها نوعی پرتوهای
غیر یونیزان هستند.آنها خطرات مشابه اشعه ایکس یا انواع دیگر پرتوهای یونیزان را ندارند.
(تشعشع یونیزه نوعی پرانرژی تر از تابش است که می تواند باعث تغییر در سلول های انسانی شود.)
خطرات و زمینه های آسیب در مایکروویو بیشتر صدمات مربوط به اجاق های مایکروویو نتیجه سوختگی ناشی از گرما از ظروف داغ،
غذاهای بیش از حد گرم یا منفجر شدن مایعات است.بیشتر صدمات مربوط به اشعه نیست.
نکات ایمنی
دستورالعمل هارا دنبال كنيد.
دستورالعمل ها در کتابچه راهنمای کاربر روشهای عملیاتی توصیه شده و اقدامات احتیاطی را ارائه می دهد.
به عنوان مثال ، در هنگام خالی بودن نباید از اجاق های مایکروویو استفاده کنید.علاوه بر این ،شما نباید آب یا
مایعات را بیش از دستورالعمل ها و توصیه های سازنده گرم کنید.
از ظروف ایمن به مایکروویو استفاده کنید.
از وسایل آشپزی مخصوص ساخت مایکروویو استفاده کنید.به طور کلی، شما نباید از قابلمه های فلزی یا فویل
آلومینیومی استفاده کنید زیرا مایکروویوها آنها را منعکس می کنند، باعث می شود مواد غذایی به طور یکنواخت
پخته شوند و احتمالاً به فر آسیب می رسانند.و شما نباید از برخی ظروف پلاستیکی استفاده کنید زیرا غذای گرم
باعث ذوب شدن آنها می شود.
از آب فوق العاده گرم خودداری کنید.
“فوق العاده گرم” به معنای آب گرم شده بیش از دمای جوش، بدون نشانه هایی از جوش است.
از اجاق گازها در هنگام باز بودن استفاده نکنید.
مکانیسم گرمایش موادغذایی جذب امواج تولیدی توسط مگنترون مایکروویو است. این امواج یا همان
اشعه ماکروویو درصورتیکه از دستگاه به بیرون نشتی پیدا کند می تواند تاثیرات سوء بر سلامتی شما داشته باشد.
با تشكراز حسن انتخاب شما عزیزان،ديجى مايكرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر