موساکای گیاهی در فر
موساکای گیاهی در فر
این دستور غذای موساکای وگان هفتهها در حال انجام بود تا اینکه به روش کامل و درست دست یافتیم! لایههای
بادمجان برشته کاملاً با پر کردن عدس گوجهفرنگی دلچسب ترکیب میشود که روی آن یک بشامل بادام هندی وسیر تفت داده شده قرار میگیرد.
عطر و طعم در اینجا با وجود 10 ماده ساده مورد نیازبی نظیر است. اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه انجام می شود!
موادغذایی
- سیر تفت داده شده (برای بشامل)
- سیر 1 بوته، اندازه متوسط
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- بادمجان
- 2 عدد بادمجان کوچک تا متوسط
- 2 قاشق غذاخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 فنجان بادام هندی خام، خیس شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری مخمر مغذی، برای طعم دادن
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 3/4 فنجان آب
- 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی (اختیاری)
- پر كردن:
- 1 قاشق غذاخوری روغن (اگر بدون روغن، دو برابر آن را در آب یا آب سبزیجات قرار دهید)
- 1 فنجان پیاز سفید یا زرد، خرد شده
- 3 حبه سیر، خرد شده
- 1 قوطی عدس سبز یا قهوه ای، آبکش شده (1 1/2 فنجان پخته شده می دهد)
- 1 قوطی گوجه فرنگی خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک (یا 2 قاشق چایخوری تازه)
- 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی (اختیاری)
دستورالعمل
با خیساندن بادام هندی در آب بسیار داغ به مدت 30 دقیقه شروع کنید. به مراحل بعدی بروید.
سیر تفت داده شده: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قسمت بالای سر سیر را برش دهید
و روی یک تکه فویل بگذارید. روی آن را با روغن بریزید و بپیچید تا پنهان شود. سپس بهمدت 50 دقیقه تا 1 ساعت سیر در فر
یا تا زمانی که کاملا نرم، معطر و قهوهای طلایی روشن شوند، مستقیماً روی توری وسط فر تفت دهید.
بادمجان: بادمجان را به صورت عمودی به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید. سپس نمک را از دو طرف برش دهید و به آبکشی
که روی کاسه همزن یا در سینک قرار داده شده (برای گرفتن رطوبت) اضافه کنید. اجازه دهید 30 دقیقه استراحت کند تا رطوبت آن گرفته شود
و تلخی آن کم شود. بعد از 30 دقیقه آبکشی کنید و بین 2 دستمال تمیز فشار دهید تا خشک شود.
به 2 ورقه پخت بزرگ پوشانده شده با کاغذ روغنی منتقل کنید و هر دو طرف را با روغن زیتون بمالید
(یا اسپری کنید یا از برس شیرینی پزی استفاده کنید). سپس در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد)
به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای طلایی شود بادمجان در فر را بپزید.
بشامل: بادام هندی خیس خورده را آبکش کرده و همراه با سیر تفت داده شده (کمی خنک کنید سپس از پایین به بالا فشار دهید
تا میخک ها جدا شوند)، روغن زیتون، مخمر مغذی، نمک، آب و جوز هندی (اختیاری) به مخلوط کن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کرمی و یکدست شود.
مزه کنید و ادویه ها را در صورت نیاز تنظیم کنید، نمک بیشتری به مزه یا مخمر مغذی اضافه کنید. کنار بگذارید.
پر کردن عدس: یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، روغن و پیاز را اضافه کنید
و تفت دهید تا قهوه ای طلایی و کمی کاراملی شود در حدود 5 دقیقه. هر از گاهی هم بزنید.
سیر را اضافه کنید و 3-4 دقیقه دیگر تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. اگر خیلی سریع قهوه ای شد حرارت را کم کنید.
عدس و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. با نمک و فلفل، پونه کوهی و جوز هندی (اختیاری) مزه دار کنید.
به مدت 15 دقیقه بدون درب بجوشانید (در صورت پاشیدن، حرارت را کم کنید و درب آن را بپوشانید اما بشکنید تا بخار خارج شود).
در صورت نیاز چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید، پونه کوهی بیشتری برای نت های گیاهی، جوز هندی برای آجیل، یا نمک یا فلفل به طعم اضافه کنید.
ترکیب: در یک ظرف 8×8، 1/3 از برش های بادمجان را اضافه کنید (در صورت نیاز کمی روی هم قرار می گیرند)،
سپس 1/2 از مخلوط عدس را روی آن قرار دهید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید. سپس 1/3 دیگر بادمجان را روی آن قرار دهید.
سپس مابقی مخلوط عدس را اضافه کنید و 1/3 باقیمانده بادمجان را روی آن قرار دهید. روی بشامل بریزید و به صورت یک لایه صاف کنید.
در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 25 تا 30 دقیقه موساکا در فر را بپزید یا تا زمانی که لبه ها حباب دار شوند
و قسمت بالایی آن کمی خشک و روی لبه ها قهوه ای طلایی به نظر برسد.
قبل از سرو 10 دقیقه بگذارید خنک شود. باقی مانده های خنک شده را در یخچال تا 3 تا 4 روز و یا تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر