
درست کردن کوکی های قندی وگان در فر
درست کردن کوکی های قندی وگان در فر
کلوچه های شکری وگان با کمی لیمو پف کرده و نرم و خوشمزه میشوند.
این کلوچه ها میتوانند یکی از بهترین میان وعده ها باشند.
- نوع دستور غذا: دسر
- خدمت: 12 نفر
مواد لازم:
- ½ فنجان آجیل خام
- ½ فنجان بادام هندی خام
- 2 تا 4 قاشق غذاخوری شیر بادام
- ¼ فنجان شربت افرا
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ½ فنجان آرد همه منظوره
- 1 فنجان آرد بادام
- ¼ فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری شکر نیشکر
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
دستورالعمل ها
در یک مخلوط کن پرسرعت، مغزها، بادام هندی، 2 قاشق غذاخوری شیر بادام، شربت افرا، روغن نارگیل، وانیل، آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید.
مخلوط کنید تا یکدست شود، در صورت لزوم تا 2 قاشق غذاخوری شیر بادام بیشتر اضافه کنید تا مخلوط شود.
برای کمک به ترکیب از باتوم مخلوط کن استفاده کنید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه بزرگ پخت را با کاغذ روغنی بچینید.
برای ترکیب آرد همه منظوره، آرد بادام، شکر، بکینگ پودر و نمک از یک غذاساز استفاده کنید.
روغن نارگیل را اضافه کنید تا مخلوط شوند و شیر بادام و پوست لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شود.
خمیر را از غذاساز بیرون بیاورید و به آرامی ورز دهید تا گلوله شود.
خمیر را به 12 قطعه مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به صورت گلوله صاف در آورید.
گلوله ها را روی صفحه پخت قرار دهید و هر کدام را به آرامی فشار دهید تا دیسک های کوچک تشکیل شود.
آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزید.
قبل از انتقال به توری، از فر خارج کرده و روی ظرف را به مدت 10 دقیقه سرد کنید تا خنک شود.
بگذارید قبل از یخ زدگی در فریزر یا یخچال، کلوچه ها کاملاً سرد شوند.
میتوانید چند دقیقه بعد از خنک شدن سرو کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر