دونات وانیلی پخته شده در فر
دونات وانیلی پخته شده در فر
دونات پخته شده نرم و خوشمزه، در لعاب غلیظ وانیل آغشته شده و روی آن آبنبات های شیرین و یا پودر شکلات و… قرار می گیرد.
این دونات برای میان وعده عصرانه همراه با چای و یا نوشیدنی های سرد و همچنین برای صبحانه مناسب است.
با داشتن مواد لازم و اجرای دستورالعمل، در مدت زمان 20 دقیقه، یک دنات خوشمزه خواهید داشت.
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- کل زمان: 20 دقیقه
مواد لازم:
برای دونات:
- 1 فنجان (120 گرم) آرد همه منظوره
- 1/3 فنجان (70 گرم) شکر دانه ریز
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری (28 گرم) کره ذوب شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری (100 میلی لیتر) شیر بدون چربی
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای لعاب وانیل:
- 1/2 فنجان (80 گرم) پودر قند
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- کمی نمک
- 1 یا 2 قاشق غذاخوری شیر
- اختیاری: رنگ خوراکی
دستورالعمل ها
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
یک ظرف پیراشکی را با اسپری پخت و پز نچسب اسپری کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شیر، کره و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و با هم هم بزنید تا جایی که ذرات آرد باقی نماند و همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
سعی کنید خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
خمیر را داخل حفره های دونات قاشق بزنید یا از یک کیسه بزرگ زیپلاک استفاده کنید.
گوشه ای از پایین کیسه بریده و مایه را در هر حفره دونات لوله کنید.
قالب را درون فر قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه آن را بپزید.
از فر خارج کنید و دونات ها را روی یک توری سیم منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند تا بتوانند از آن استفاده کنند اما هنوز گرم باشند.
لعاب را درست کنید:
در یک کاسه متوسط پودر قند، عصاره وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید.
1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید، و مخلوط کنید تا مخلوط شود.
اگر لعاب خیلی غلیظ است ، یکبار دیگر 1/2 قاشق چای خوری شیر اضافی اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسد. در صورت تمایل رنگ مواد غذایی را اضافه کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر