
استفاده از آون توستر بدون خطا|بخش سوم
استفاده از آون توستر بدون خطا|بخش سوم
بیایید در مورد تنظیمات اولیه اجاق توستر شما صحبت کنیم.
مهمترین چیزی که باید در مورد پخت و پز با توستر بدانید این است که تنظیمات عناصر گرمایشی داخل اجاق توستر شما را کنترل می کند.
من همه دسرهایم را با استفاده از نوع اول می پزم، یعنی هر دو میله را با فن روشن گرم می کنم.
نماد فن مخفف همرفت است که به معنی توزیع یکنواخت گرما در فر در طول زمان پخت است.
حتی گرما باعث می شود دسرهای شما تا آخر پخته شوند و دسرها غرق شوند یا بیش از حد یا کمتر پخته شوند.
دکمه دما
از آن برای تنظیم دما آون توستر استفاده می شود. معمولاً آون توسترها دارای محدوده 50 درجه سانتیگراد تا 250 درجه سانتیگراد هستند،
اما این می تواند از فر به فر و میزان گرمایی که می تواند تحمل کند متفاوت باشد.
دکمه تایمر برای تعیین کل زمان پخت دسرهای شما استفاده می شود. هنگامی که دکمه تایمر به صفر دقیقه می رسد، فر شما صدای “تنگ” می دهد.
این نشان می دهد که زمانی که تنظیم کرده بودید به پایان رسیده است و فر شروع به خنک شدن می کند.
فرآیند پیش گرم کردن
مهم نیست که چه چیزی را میپزید، گرم کردن آون توستر از قبل همیشه مرحلهای است که باید انجام شود. و دمایی که آون توستر
خود را در آن از قبل گرم می کنید باید دقیقاً همان دمایی باشد که در آن قرار می گیرید.
این مرحله تضمین میکند وقتی خمیر یا خمیر خود را در آون توستر قرار میدهید، بلافاصله با حرارت واکنش نشان میدهد و فرآیند پخت را آغاز میکند.
اگر دسرهایتان را در آون توسترسرد قرار دهید، زمان بیشتری طول میکشد تا به دمای تنظیمشده برسد
که در نهایت زمان کل پخت شما را افزایش میدهد و همچنین بر بافت نهایی دسر شما تأثیر میگذارد.
چگونه آون توسترخود را از قبل گرم کنم:
بنابراین، برای گرم کردن آون توستر ، تنها کاری که باید انجام دهید این است که از دکمه دما برای تنظیم دمای مورد نظر استفاده کنید
و سپس از دکمه تایمر استفاده کنید و آن را روی 15-20 دقیقه تنظیم کنید. طولانیتر از این باعث میشود آون توستر شما بیش از حد گرم شود،
که برای هیچکس خوب نیست! ترک خوردگی رویه کیک مشکلی است که بسیاری از نانوایان با آن مواجه هستند و عمدتاً به همین دلیل اتفاق می افتد.
در حالی که قسمت پایینی هنوز بالا میرود و در حال پخت است، رویه سریعتر میپزد، بنابراین باعث ایجاد ترک میشود.
نکته برتر من؟ در حالی که آون توستر شما از قبل گرم می شود، خمیر خود را آماده کنید و آماده چرخش شوید!
بهترین راه برای درک نحوه استفاده از آون توستر برای پخت این است که با فر خود آشنا شوید.
نکاتی که تا کنون با شما در میان گذاشته ام در مورد اصول استفاده از آون توستر است. علاوه بر دانستن این موارد، بسیار مهم است
که در نظر داشته باشید که بسته به اندازه، مدل و برند آون توستر شما، عملکرد خود را دارد.
برای مطالعه بخش های دیگر این مقاله بر لینک های زیر کلیک کنید.
استفاده از آون توستر بدون خطا|بخش اول
استفاده از آون توستر بدون خطا|بخش دوم
استفاده از آون توستر بدون خطا|بخش چهارم
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر