سینی ماهی توسکانی در فر
سینی ماهی توسکانی در فر
این پخت ساده در سینی که یک سینی ماهی کامل هست برای یک شام اواسط هفته مناسب است.
یک غذای سالم و مقوی و سبک برای شام!
مواد لازم:
- یک عدد پیاز قرمز، نصف شده، نازک خرد شده
- 1 عدد فلفل قرمز، به صورت نوارهایی به ضخامت 1 سانتیمتر برش داده شود
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
- 2 حبه سیر، له شده
- 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- پاستا بسته 500 گرمی
- نصف فنجان روغن زیتون
- 1/4 فنجان برگ ریحان خرد شده
- فیله ماهی سفید
- سبزیجات معطر(دلخواه)
- ادویه:نمک و فلفل سیاه و فلفل پاپریکا و قرمز
دستور العمل پخت ماهی توسکانی در فر:
مرحله 1
فر را با فشار فن 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه گرم کنید.
پیاز و فلفل دلمه ای را به طور مساوی روی یک سینی بزرگ پخت و پز پخش کنید.
با روغن بپاشید و 20 دقیقه بپزید سپس سیر ، سرکه و پاستای پخته شده را بهم بزنید.
آن را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که داغ شود و مخلوط در لبه های قالب حباب بزند، بپزید.
گام 2
زیتون و ریحان خرد شده را هم بزنید. ادویه زدن با نمک و فلفل را فراموش نکنید.
فیله ماهی را از کنار پوست به سمت پایین در سینی بچینید.
15 دقیقه بیشتر یا تا زمانی که ماهی پخته شود، آن را بپزید.
برگ های ریحان اضافی را روی آن بپاشید و سپس سرو کنید.
چرا بهتر است از فر استفاده کنیم؟
کوره های برقی(فر ها) یا مایکروویو ها قطعاً از زمان معرفی تاکنون بسیار تغییر کرده اند، بسیاری از مردم واقعاً میزان محبوبیت آنها را پیش بینی نکرده اند.
آشپزی همیشه به شدت با اجاق گاز همراه است اما اجاق های برقی یا همان فر ها سهم بسیار زیادی از بازار را دارند.
مزایای زیادی وجود دارد که با داشتن اجاق برقی برای یک چیز گرمای بسیار مناسب تری ایجاد می کنید.
وقتی نوبت به پخت می رسد، که همیشه در قسمت پایین اجاق برقی انجام می شود، می توانید جریان یکنواخت گرما را از طریق عنصر بدست آورید
که مدیریت پخت با اجاق برقی را بسیار آسان تر می کند.
یکی از اصلی ترین انتقادها در مورد اولین اجاق های برقی دمای ناهموار آنها بود اما با گذشت زمان ثابت شد،
به این معنی که اجاق های برقی امروزی برای پخت بسیار مناسب هستند.
آنها دارای مزایای بسیار خوبی نسبت به نمونه های گازی خود هستند زیرا افت دما به دلیل مسائلی بسیار کمتر است.
از آنجا که آنها گرمای بسیار نرمتری را ایجاد می کنند، دیدن مواردی مانند غذای سوخته به دلیل گرمای شدید، مسئله بسیار کمتری خواهد بود.
فضای داخلی کوره برقی نیز از رطوبت کمتری برخوردار است که به پخت بهتر آن نیز کمک می کند.
با یک کوره برقی می توانید دمای هوا را به طور موثرتری دستکاری کنید و دستیابی به سطح طلایی اغلب راحت و دلخواه را آسان تر کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر