بو دادن اجیل در ماکروویو
بو دادن اجیل در ماکروویو
دانستن نحوه برشته کردن و بو دادن اجیل در خانه یک مهارت محسوب میشود.
امروزه همه اجیل و بادام بو داده و…را اماده از فروشگاه ها خریداری میکنند .
اما درست کردن انها در خانه هیچ کاری ندارد و مخصوصا با ماکروویو بسیار اسان و سریع است.
هنگامی که شما آجیل را تفت میدهید چه اتفاقی می افتد؟
تفت دادن اجیل روغنهای اساسی آنها را آزاد می کند.
این امر باعث می شود که آجیل ها نسبت به حالت خام خود معطر تر و خوشبوتر شوند.
برای استفاده از این روش ، فقط یک لایه آجیل را در یک بشقاب ایمن در برابر مایکروویو پخش کنید.
آنها را به مدت یک دقیقه در ماکروویو قرار دهید.
مقدار زمانی برای هر مایکروویو متفاوت است ، حتماً به فواصل 1 دقیقه ای آنها را بررسی کنید!
موادلازم برای اجیل خانگی:
در این جا لیستی از مواد اجیل و همچنین مقدار زمان لازم برای اماده شدن انها را جداگانه بررسی میکنیم.
بادام (خلال): 7-10 دقیقه
بادام (کل): 10 دقیقه
بلوط: 25 دقیقه
فندق: 12-15 دقیقه
آجیل ماکادامیا: 12-15 دقیقه
گردو: 10-15 دقیقه
بادام زمینی (در پوسته): 15-20 دقیقه
بادام زمینی (پوسته شده): 20-25 دقیقه
ابزارهای لازم:
ورق پخت ، ماهی تابه یا بشقاب ایمنی از مایکروویو
حوله ظرف تمیز و خشک
دستور:
یک لایه از آجیل را در یک صفحه امن مایکروویو پخش کنید.
آنها را در فاصله های 1 دقیقه در ماکروویو قرار دهید و منظم چک کنید ، تا زمانی که آجیل ها ترد و معطر شوند. مقدار زمان لازم برای هر مهره متفاوت است. شما همان رنگ تیره ای را که از اجاق گاز و یا قابلمه های تابه دریافت می کنید دریافت نمی کنید ، اما این کار را با عجله انجام می دهید وقتی نمی خواهید یک تابه را کثیف کنید یا اجاق گاز را برای چنین کار ساده ای گرم کنید.
اجیل خانگی شما امادست!
باتشکر،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر