چند نکته برای استفاده از فر
چند نکته برای استفاده از فر
همه ما عاشق این هستیم که به پختن مقداری مرغ سوخاری در فر و براونی یا کلوچه شکلاتی پخته شده بپردازیم!
با این حال، ما ممکن است از نظر دانستن بهترین روش ها و روش های تمیز کردن که باید هنگام استفاده از اجاق های خود استفاده کنیم، متخصص نباشیم!
دیجی مایکرو چند نکته و ترفند موثر در مورد اجاق گاز یا فر ارائه می دهد.
ابتدا یخ زدایی کنید
برای پخت یک قطعه گوشت منجمد بیشتر از زمان یخ زدایی، زمان بیشتری لازم است و حدود 30 درصد انرژی بیشتری مصرف می شود.
پس قبل از گذاشتن گوشت در فر، حتما یخ زدایی کنید.
در مصرف برق صرفه جویی کنید
خاموش کردن اجاق گاز قبل از پایان زمان پخت مشخص و اجازه دادن غذا به مدت پنج تا 10 دقیقه در آن در حدود 10 تا 25 درصد از قبض های برق شما صرفه جویی می کند.
در هنگام خنک شدن درب اجاق را ببندید
اگر درب حتی کمی نیمه باز باقی بماند، ممکن است به مرور زمان عملکرد صفحه کنترل و جبهه های واحدهای مجاور را مختل کند.
از اجاق گاز (فر) به عنوان قفسه استفاده نکنید
از قرار دادن هر چیزی داخل فر خودداری کنید.بسیاری از ما عادت داریم که داخل فر را پر از ظروف میکنیم. این کار اشتباه است.
تمیز کردن آسان را انتخاب کنید
ماده شستشو را در یک کاسه آب ریخته و برای مدت یک ساعت در فر با دمای 100 درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از آن، با یک کشیدن ساده از پارچه مرطوب می توانید لکه های سوخته را به راحتی تمیز کنید.
هرگز آب را مستقیماً داخل فر داغ نریزید
هرگز آب را مستقیماً داخل اجاق داغ نریزید زیرا ممکن است صدمات جبران ناپذیری به شما و فرتان وارد کند.
فر را وقتی خنک است تمیز کنید
برای جلوگیری از تغییر رنگ غیر قابل برگشت، همیشه قبل از شروع فرایند تمیز کردن، صبر کنید تا فر خنک شود.
درب و داخل فر را همیشه تمیز نگه دارید
مواد کثیف داخل فر منجر به سو عملکرد درب می شود و در نتیجه آسیب زیادی به صفحه کنترل وارد می کند.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر