رابطه ی میکروب ها با مایکروویو
رابطه ی میکروب ها با مایکروویو
رابطه ی میکروب ها با مایکروویو چیست؟پخت و پز مایکروویو در سالهای اخیر محبوبیت زیادی یافته است.
از آنجا که زمان پردازش مواد غذایی بسیار کوتاه تر از روش های معمول است،
سؤالاتی درباره ایمنی میکروبی غذاهای پخته شده با مایکروویو مطرح شده است.
ابهامات رایج در این باره:
بخش اول
این بررسی شامل بحث در مورد اهمیت خصوصیات ذاتی و بیرونی غذاها
در رابطه با تخریب میکروارگانیسم ها در غذاهای پخته شده با مایکروویو،
مکانیسم تخریب مایکروویو از میکروارگانیسم ها و دیدگاه ها در مورد تخریب حرارتی و غیرمجاز میکروارگانیسم ها است.
بخش دوم
شامل اطلاعات مربوط به تأثیر زمان و دما بر میکروارگانیسم های موجود در غذاهای پخته شده در مایکروویو،
تأثیر تخریب مایکروویو از میکروارگانیسم ها در سیستم های مختلف غذایی و تأثیر مایکروویوها بر باکتری های مختلف است.
بخش آخر
شامل بحث در مورد تخریب میکروارگانیسم ها از طریق پختن مایکروویو گوشت، مرغ و محصولات تخم مرغ،
لبنیات، محصولات غلات، محصولات میوه، سبزیجات و غذاهای مختلف است.
نتیجه:
ما مشاهده كرديم كه:
الف) گرم كردن مايكروويو مواد غذايي نسبت به حرارت معمول “وابسته به مواد غذايي” است،
ب) زمان درمان مايكروويو توصيه شده توسط سازنده براي برخي از غذاها، ممكن است سطح بالاي باكتري را از بين نبرد،
ج) استفاده از مايكروويوها بهمراه سایر روشهای گرمایش معمولی منجر به گرمایش یکنواخت تر در مواد غذایی و از بین رفتن باکتری ها می شود.
اثرات کشتار بر روی گونه های باکتریایی فردی و مسئله اثرات حرارتی در مقابل اثرات غیر گرمایی مایکروویوها بر میکروارگانیسم ها حل نشده است.
ما معتقدیم گرمایش مایکروویو روشی مهم برای پردازش مواد غذایی در خانه، در موسسات و در عملیات تجاری است.
تا زمانی که کاربران محدودیت ها و امکانات گرمایش مایکروویو را درک کنند
و از برخی از مهمترین نکات ارائه شده در این بررسی مطلع شوند، این روند از دیدگاه فساد مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی قابل قبول است.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر