
خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا در فر
خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا در فر
خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا در فر ، ماهی و غذاهای دریایی
یکی از گروه غذاهای بسیار مفید برای بدن انسان می باشند که بهترین
و سالم ترین روش طبخ ماهی، ماهی گریل شده و بدون روغن می باشد.
ماهی بریان قزل آلا فوق العاده خوشمزه و مقوی است.زیرا قزل آلا به عنوان منبع غنی پروتئین و ویتامینB
به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می شود.و همچنین یکی از منابع خوب آهن است.
پیشنهاد می کنیم این غذای سالم و مقوی را حتما بپزید و نوش جان کنید.
مواد لازم برای پخت ماهی قزل آلا در فر:
- ماهی قزل آلای درشت یا سالمون ۴ تکه
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۳ حبه
- روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
- آب لیموترش: ۳ قاشق غذا خوری
- رنده پوست لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
- پودر تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جعفری: ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران به میزان لازم
- نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا داخل ظرف مناسبی پوست لیموترش، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، زعفران،
فلفل و پودر گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته و خوب ماهی را به سس آغشته کنید.
پیاز را پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش دهید و روی ماهی ها بچینید درب ظرف را گذاشته و داخل
یخچال به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
تکه های ماهی را از سمت پوست داخل سینی فر بچینید و سس باقی مانده را با قلمو روی گوشت ماهی
بزنید حالا سینی را داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه طبخ کنید. بعد از
گذشت این زمان گریل فر را روشن کنید تا روی ماهی هم کمی برشته و طلایی شود.
خواص ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا یا گُل ماهی از ماهی های سردآبی بوده و در زیرگروه ماهی های آزاد قرار می گیرد
و بدنی فشرده داشته و باله دمی بزرگتر از ماهی آزاد دارد.قزل آلا میزان پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3
بالایی داشته و انواع این ماهی در شمال اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام وجود دارد و در اکثر نقاط جهان
مصرف می شود.
مصرف بیش از حد ماهی های چرب همانند ماهی آزاد، خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری های قلبی
را کاهش می دهد.
ماهی قزل آلا جایگزینی عالی برای منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز و مرغ است و این ماهی پروتئین
فراوانی داشته ولی میزان چربی اشباع شده را کم می کند که منبع فوق العاده ای برای حفظ وزن و یا
شاخص توده بدنی می باشد.
ماهی قزل آلا، سالمون نیست
برخی به اشتباه فکر می کنند ماهی سالمون همان ماهی قزل آلا می باشد
با اینکه هر دو از یک خانوده در گروه ماهی های آزاد قرار دارند اما میزان پروتئین
هر کدام متفاوت می باشد و اغلب در ایران ماهی قزل آلا به نام سالمون به خورد مردم داده می شود.
سخن پایانی:
تغییرنکردن یا تغییرات جزئی در مقدار امگا 3 در روش پخت با فر در بسیاری از ماهیها به اثبات رسیده است.
انجمن قلب آمریکا نیز ماهی پختهشده در فر یا ماهی آبپز را بهترین طرز پخت ماهی، جهت بهرهبردن از
منابع امگا 3 آن، بیان کرده است.
در واقع بهترین طرز تهیه ماهی برای بیماران قلبی نیز پخت ماهی در فر است؛ چراکه هم مقدار امگا 3 ماهی
حفظ میشود و هم برخلاف سرخکردن و روشهای دیگر روغن و مواد مضر دیگری به آن اضافه نمیشود.
پس اگر شما میخواهید برای خرید فر یا خرید مایکروویو اقدام کنید و یا اطلاع از قیمت ماکروفر و آون توستر
داشته باشید.
پیشنهاد میکنم هم اکنون از سایت دیجی مایکرو دیدن فرمائید و از همکاران ما مشاوره دریافت کنید.
باتشکر از همراهی شما،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر