
تاثیر امواج مایکروویو بر ارزش غذایی مواد غذایی
تاثیر امواج مایکروویو بر ارزش غذایی مواد غذایی
تاثیر امواج مایکروویو بر ارزش غذایی مواد غذایی ، پخت و پز در مایکروویو
به عنوان یک روش آشپزی کم مصرف، راحت و صرفه جویی در زمان اهمیت قابل توجهی یافته است.
این مقاله به بررسی وضعیت هنر پخت و پز در مایکروویو و داده های منتشر شده موجود در مورد
اثرات پخت مایکروویو بر ارزش غذایی رطوبت، پروتئین، کربوهیدرات، چربی، مواد معدنی و ویتامین ها می پردازد.
تاثیر امواج مایکروویو بر ارزش غذایی
اکثر گزارشها نشان میدهند که پخت در مایکروویو در مقایسه با روشهای معمولی منجر به تلفات رطوبتی
بالاتری میشود. به طور کلی، اثرات تغذیه ای امواج مایکروویو بر پروتئین، چربی و مواد معدنی کم به نظر می رسد.
گزارشی در مورد تأثیر امواج مایکروویو بر کسر کربوهیدرات در غذاها وجود ندارد.
اطلاعات زیادی در مورد تأثیر امواج مایکروویو بر ویتامین ها موجود است.
نتیجه گیری می شود که تنها تفاوت های جزئی بین مایکروویو و پخت معمولی در حفظ ویتامین در غذاها وجود دارد.
در نتیجه، تفاوت تغذیهای معنیداری بین غذاهای تهیهشده با روشهای معمولی و مایکروویو وجود ندارد.
امواج مایکروویو:
امواج الکترومغناطیسی با فرکانس1/3تا311گیگا هرتز هستند. این امواج به داخل بافت گیاهی نفوذ کرده و با مولکولهای
قطبی مانند آب واکنش داده و گرما ایجاد میکنند. درواقع مولکولهای قطبی مثل آب این امواج را جذب کرده، موجب ایجاد
گرمای زیاد داخلی در ماده گیاهی و در نتیجه تخریب سلولهامی گردند.(Kaufmann et al., 2001)
از امواج مایکروویو برای اهداف صنعتی، علمی، طبی و ارتباطات استفاده می شود. این امواج به دلیل دارا بودن فرکانس کم،
برخلاف اشعه ایکی و گاما، قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیب رسانی به مولکول های مواد غذایی نیستند.در این
روش، مایکروویو به عمق مواد غذایی نفوذ می کند، بنابراین ابعاد مواد غذایی عامل محدود کننده نمی باشد. ازروش مایکروویو
برای نگهداری موادغذایی( خشک کردن، بلانچ کردن، پاستوریزاسیون و…) استفاده می شود.
باتشکر از همراهی شما،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
- برای «یخزدایی و خوردن غذاها» آماده شوید | دیجی مایکرو | خرید مایکروفر و آون توستر
[…] بیشتر بدانید: تاثیر امواج مایکروویو بر ارزش غذایی مواد غذایی […]
1 comment