خطرناک بودن گرم کردن غذا در ماکروویو
خطرناک بودن گرم کردن غذا در ماکروویو
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیجی مایکرو ،النا سولوماتینا،
متخصص تغذیه گفت: تربچه، چغندر و کرفس که در مایکروویو حرارت داده میشوند،
میتوانند در هنگام مصرف به طور جدی بر عملکرد بدن تاثیر بگذارند.این متخصص گفت: این محصولات در طی عملیات حرارتی در مایکروویو بر سیستم عصبی تاثیر میگذارند.
مواد موجود در آنها وقتی گرم میشوند میتوانند به کلیهها آسیب بزنند یا مسمومیت ایجاد کنند.
سولوماتینا گفت: سیب زمینی و بادمجان حاوی سولانین هستند، این ماده فعالتر میشود و در واقع
با حرارت دادن به سم تبدیل میشود.
نیترات موجود در چغندر، هویج، تربچه، کرفس به نیتروزآمین تبدیل میشود؛
یک ماده سرطان زا. به سیستم عصبی، کلیهها آسیب میرساند،
منجر به مسمومیت میشود و در زنان باردار باعث مرگ جنین میشود.
چنین محصولاتی حتی نباید زیر نور خورشید بماند.
باتشکر،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر