08 مهر
خطرناک بودن گرم کردن غذا در ماکروویو
In: اخبار
خطرناک بودن گرم کردن غذا در ماکروویو
به گزارش خبرنیوز به نقل از دیجی مایکرو، طبق گفته
متخصصان تغذیه، گرم کردن برخی غذاها در مایکروویو خطرناک است.النا سولوماتینا، متخصص تغذیه گفت: تربچه، چغندر و کرفس که در مایکروویو حرارت داده میشوند،
میتوانند در هنگام مصرف به طور جدی بر عملکرد بدن تاثیر بگذارند.
این متخصص گفت: این محصولات در طی عملیات حرارتی در مایکروویو بر سیستم عصبی تاثیر میگذارند.
مواد موجود در آنها وقتی گرم میشوند میتوانند به کلیهها آسیب بزنند یا مسمومیت ایجاد کنند.
سولوماتینا گفت: سیب زمینی و بادمجان حاوی سولانین هستند، این ماده فعالتر میشود و در واقع
با حرارت دادن به سم تبدیل میشود. نیترات موجود در چغندر، هویج، تربچه، کرفس به نیتروزآمین تبدیل میشود؛
یک ماده سرطان زا. به سیستم عصبی، کلیهها آسیب میرساند،
منجر به مسمومیت میشود و در زنان باردار باعث مرگ جنین میشود.
چنین محصولاتی حتی نباید زیر نور خورشید بماند.
او گفت: محصولات تخمیر شده و شیر ترش – هنگامی که در مایکروویو گرم میشوند خواص خود را از دست میدهند.
این فرآیند باکتریهای مفید را از بین میبرد.
برای خرید مایکروویو دوو و سایر برندها وهمچنین مشاهده قیمت بهترین برند مایکروویو لیست محصولات دیجی مایکرو را بررسی کنید.
باتشکر: دیجی مایکرو
برچسبها:آشپزی با مایکروویو, ابعاد مایکروویو, اثرات مایکروویو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر