بهترین روش پخت کیک آناناس در فر/پای آناناس
بهترین روش پخت کیک آناناس در فر/پای آناناس
بهترین روش پخت کیک آناناس در فر/پای آناناس ، پای آناناس یک دسر
میوه ای شیک و خوشمزه است .که میتوانید به عنوان یه عصرانه ی بینظیر یا حتی صبحانه سرو کرد.
موادلازم:
تخم مرغ:4 عدد
شکر: 1 لیوان
وانیل:1/3قاشق چایخوری
آب کمپوت آناناس:1/3 لیوان
روغن مایع:1لیوان
پودر نارگیل:4 قاشق غذاخوری
آرد:2 لیوان
بکینگ پودر:1/2 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس برای روی کیک:1 عدد
شکر،تخم مرغ،وانیل را بمدت 10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ حجیم و کشدار شود.
آب آناناس را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید؛روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن
بزنید؛پودر نارگیل را اضافه کنید.
در ادامه آرد و بکینگ پودر را الک و به مایه اضافه کنید،بالیسک موادرادریک جهت هم بزنید تا جایی که گلوله ای
از آرد باقی نماند ومواد صاف و یکدستی داشته باشید.
از مایه کیک در قالب پای کپسول بزنید؛روی مایه کیک نصفی از آناناس قراردهید و مقداری خلال پسته در مرکز پای بریزید
قالب ها را روی سینی فر بچینید؛سینی حاوی قالب های پای رادر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25تا30
دقیقه تا جایی که سطح روی پای ها کمی رنگ طلایی بگیرند قرار دهید.
بعد از پخت کامل پای آناناس را از قالب جدا و به ظرف سرو منتقل کنید.(نوش جان)
ساعات خوشی را برای شما عزیزان آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر