بهترین رسپی برای پخت نان تست در فر
بهترین رسپی برای پخت نان تست در فر
بهترین رسپی برای پخت نان تست در فر ، نان تست
یکی از نانهای محبوب در ایران است. این نان از آرد سفید، شیر، روغن
و نمک درست میشود و در قالب یک قرص کوچک به صورت تست شده پخت میشود.
نان تست معمولاً به صورت خام، با کباب، مرغ کبابی، ماهی، سالاد و حتی پنیر سرو میشود.
طعم خوب و ترد نان تست باعث شده است که در اکثر رستورانها و فستفودهای ایرانی موجود
باشد و بسیاری از افراد از آن استفاده میکنند.نان تست به دلیل آسانی در تهیه و همچنین طعم
خوب و خوشمزهای که دارد، به عنوان یکی ازگزینههای مناسب برای سفر و پیکنیک نیز شناخته
شده است. همچنین برخی افراد نیز از نان تست به عنوان یکی از خوراکیهای صبحانه خود
استفاده میکنند.
مواد لازم مرحله اول:
- آرد فانتزی 150 گرم
- خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
- آب ولرم نصف بیشتر لیوان
طرز تهیه مرحله اول:
ابتدا آرد فانتزی را با آب ولرم و خمير مايه مخلوط كنيد و روی ظرف سلفون بكشيد و بمدت نيم ساعت
كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.سپس بمدت 12 ساعت در يخچال قرار دهید.
مواد لازم مرحله دوم :
•آرد فانتزی 350 گرم یا سه ليوان
•شكر پنج قاشق غذاخوری
•نمک يک قاشق غذاخوری
•خميرمايه یک قاشق غذاخوری
•تخم مرغ یک عدد
•شير ولرم یک چهارم ليوان
•روغن یک چهارم ليوان
مرحله آخر طرز تهيه نان تست:
ابتدا مايه دور اول را بعد از گذشت 12 ساعت داخل كاسه بزرگتری بريزيد.
سپس آرد، نمک، شكر، خميرمايه، تخم مرغ، شير ولرم و روغن را اضافه كنيد و با چنگال مخلوط كنيد.
در ادامه خمير را روی سطح کار دقیقا بمدت ده دقیقه ورز دهید.چنانچه خمير به دست چسبید خیلی کم آرد اضافه كنيد.
لطفا آرد را كم كم اضافه كنيد.زیرا نان تست شما سفت و بی كيفيت میشود.
در ادامه بيست بار خمير را بلند كنيد و به سطح كار بكوبيد.سپس خمير را به شكل چونه در آورید و روی خمير را سلفون
بكشيد و اجازه دهید خمیر بمدت 20 دقیقه استراحت کند.قالب مخصوص نان تست را چرب کرده و دور تا دور قالب را كاغذ
روغنی قرار دهید.بعد از گذشت 20 دقيقه استراحت خمير را رول كنيد و داخل قالب مخصوص نان تست قرار دهيد.
حدود دو ساعت ديگر اجازه دهید حجم رول خمير دو برابر شود.خمير بايد به اندازه نيم بند انگشت نرسيده به درب ظرف
بالا آمده باشد.بعد از گذشت دو ساعت استراحت قالب نان تست را در فر توکار از قبل گرم شده با دمای 190 درجه
بمدت 45 دقیقه قرار دهيد. بعد از پخت كامل و خنک شدن، نان تست را برش زده و نوش جان کنید.
لحظاتتان پر از عشق و سلامتی،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر