
پاستای سیب زمینی شیرین در فر
پاستای سیب زمینی شیرین در فر
این روش پخت “ماکارونی” بدون گلوتن، یک روش عالی برای افزودن سبزیجات بیشتر به یک غذای راحت است!
این غذا به راحتی و در زمان کمی حاظر میشود.
مواد لازم:
- 2عدد سیب زمینی شیرین بزرگ، پوست کنده
- سوسیس بوقلمون ایتالیایی ملایم یا گرم، خرد و پخته شده
- 2/1 فنجان سس مارینارا
- 3 مشت بیبی اسفناج
- 1 فنجان پنیر ریکوتای بدون چربی
- 1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
- نمک کوشر و فلفل سیاه خرد شده تازه برای مزه دار کردن
- 1/2 فنجان پنیر موزارلا بدون چربی خرد شده
- 1/4 فنجان پنیر پارمزان خرد شده
دستورالعمل ها
فر را با دمای 375 درجه گرم کنید و یک ظرف پخت را با اسپری پخت و پز چرب کنید.
در یک کاسه ریکوتا، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل، 1/4 فنجان موزارلا و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند، کنار بگذارید.
در یک قابلمه کوچک و روی حرارت متوسط ، اسفناج، سس مارینارا و سوسیس خرد شده را اضافه کنید.
مخلوط را گرم کنید تا اسفناج پژمرده و پخته شود.
1/3 سس را در کف ظرف پهن کنید و روی آن را نیمی از سیب زمینی های شیرین مارپیچ را قرار دهید.
سیب زمینی های شیرین را با 1/3 سس دیگر و نیمی از مخلوط ریکوتا بریزید و سپس مراحل را تکرار کنید.
پنیر باقیمانده را روی آن بپاشید و سپس ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه آن را بپزید.
فویل را بعد از 30 دقیقه برداشته و 10-15 دقیقه دیگر پخته یا تا زمانی که حباب دار شود و سیب زمینی های شیرین نرم شوند.
قبل از سرو اجازه دهید 5-10 دقیقه استراحت کند.
طعم دهنده های این غذای پخته شده «ماکارونی» همگی طعم هایی است که می توانید در لازانیا یا زیتی پخته شده پیدا کنید.
البته به جای رشته فرنگی زیتی یا لازانیا،به جای آن از سیب زمینی شیرین استفاده شده.
شما ممکن است در مورد جایگزینی ماکارونی با سیب زمینی شیرین تردید داشته باشید اما خوب میشود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر