کاستارد سیب زمینی شیرین با نارگیل در فر
کاستارد سیب زمینی شیرین با نارگیل در فر
دستور تهیه یک کاستارد خوشمزه، بدون گلوتن، کوکادا د فورنو د باتاتا دوس یا کاسترد
سیب زمینی شیرین نارگیل که می تواند گرم همراه با بستنی وانیلی سرو شود.
موادغذایی
- 2 بسته کره بدون نمک نرم شده یا 1 فنجان
- شکر گرانول 1 فنجان
- 5 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
- ½ فنجان شیر تغلیظ شده شیرین
- ½ فنجان شیر نارگیل
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص
- 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی تازه آسیاب شده
- 1 داش نمک
- 4 فنجان پرک نارگیل شیرین شده
- 1 فنجان پوره سیب زمینی شیرین
- ⅓ فنجان نشاسته ذرت الک شده
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک تابه 11 × 9 × 2 اینچ
(28 × 23 × 6.5 سانتی متر) یا هر ظرف فر مستطیلی یا مستطیلی 48 انسی را با اسپری پخت و پز نچسب با طعم کره کمی چرب کنید.
با همزن برقی کره را با شکر با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط خامه ای به دست آید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید
و بعد از هر بار اضافه کردن، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. کناره های کاسه را با همزن بزنید، شیر تغلیظ شده
و هم شیر نارگیل، عصاره وانیل، پوست پرتقال، دارچین، جوز هندی و نمک را اضافه کنید و دوباره با سرعت متوسط هم بزنید
تا مخلوط شوند. سپس، تکه های نارگیل و پوره سیب زمینی شیرین را هم بزنید تا خمیر یکدست شود، هرچند دانه دانه.
با یک کاردک لاستیکی، آرد/نشاسته ذرت را بریزید و خمیر را در ظرف پخت آماده شده بریزید.
کاستارد سیب زمینی در فر حدود 70 تا 80 دقیقه یا تا زمانی که لبهها بسته شوند و وقتی ظرف به آرامی تکان میخورد وسط آن کمی تکان بخورد، بپزید.
قبل از سرو از فر خارج کنید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید. می توان آن را با یک قاشق بستنی دارچین یا وانیلی همراه کرد. لذت بردن!
این سیب زمینی شیرین نارگیل در فر یک دسر بسیار لذیذ است.
یادداشت
خمیر را می توان یک روز قبل درست کرد، روی آن را پوشاند و در یخچال گذاشت. در این صورت ظرف را قبل از پخت به دمای اتاق برسانید.
برچسب های تغذیه ای فقط برای اهداف آموزشی است. این اطلاعات به عنوان یک حسن نیت ارائه شده است
و فقط یک تخمین است، زیرا محتوای غذایی دستور العمل ها می تواند بر اساس نام تجاری یا منبع مواد تشکیل دهنده،
اندازه وعده ها، تغییرات/تغییرهای دستور غذا و سایر عوامل متفاوت باشد. ما پیشنهاد میکنیم محاسبات خود را با استفاده از ماشینحساب
دلخواه خود انجام دهید، بر اساس موادی که استفاده میکنید، یا با یک متخصص تغذیه برای تعیین دقیقتر ارزشهای غذایی مشورت کنید.
لطفاً توجه داشته باشید که اطلاعات متمرکز بر سلامت و رژیم غذایی ارائه شده در برای اهداف آموزشی است
و توصیه پزشکی نیست و همچنین برای تشخیص، درمان، درمان یا پیشگیری از بیماری نیست.
قبل از شروع هر گونه تغییر قابل توجه در رژیم غذایی یا رژیم ورزشی خود، یا برای هر موضوع دیگری که نیاز به مشاوره پزشکی دارد،
با پزشک یا سایر متخصصان سلامت واجد شرایط مشورت کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر